sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tatuoinnin paikka . . .

  Jo on lehdillä ohuesti jutun juurta, kun itsestäänselvyyksistä kirjoittelevat:  Ei ole perussuomalaisten poliitikot hilluneet viikonloppuna tai kokoomuksen poliitikko Sampsa Kataja pulissut jurrissa eduskunnan puhujapöntössä jonninjoutavia uudestaan.
http://www.iltasanomat.fi/terveys/auts-ala-ota-tatuointia-naihin-kohtiin/art-1288452061734.html?ref=hs-tf-promo1
  Aikuisen oikeasti Talkkarikin tietää tasan tarkkaan, mihin omassa kehossaan sattuu ja mihin ei, muija kyllä on testannut" talkkarin kroppaa ns. "höyhenen kevyellä" kosketuksella. Ja vähän internettiä kaivellessa, niin semmoinen juttu tuli ilmi että sana tatuointi tulee Tahitin kielestä ja tarkoittaa "merkitä". Eräänlaista merkitsemistähän se on ollut maailman sivu, isompana urakkana lienee ollut keskitysleirivankien merkkaaminen natsi- saksassa. Samoin narkkareihit, varkaisiin ja Yakuzaan tatuonnit yhdistetaan.
  Moni vaan ei ensihuumassaan muista, että tatuointi on lähes "ikuinen". Niitä sitten poistellaan mitä erilaisimmin keinoin vanhempana ja se kuulemma sattuu vitunpaljon enenmän. Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää . . .
 Talkkari ei kyllä poista mahaansa tatuoitua MUIJAN KUVAA, sillä onhan sitä kiva katsella, kun mahaa pullistelee niin kuvassa posket pullistuvat kivasti. Ja vatsaliikeitä tehdessä muijan suu aukeaa ja menee mutruun kuvassa. Ja toisaalta, kuva "vanhenee" samaan tahtiin Talkkarin kanssa . . .