maanantai 3. kesäkuuta 2013

Tyyntä myrskyn edellä ? ? ?

  Taas on ne ajat, kun ukkosmyrskyt aiheuttavat tuhoa ympäri maata, viimeeksi Porin seudulla. Talkkari on vaan ihmetellyt Jollashon suunnan hiljaisuutta. Tuhdimpi Tukiainen on saanut aikaiseksi vain yhden "uutisen" ei niin yllätyksellisesti . . . Savon Sanomissa. Ei kuulemma tule mökille viettämään kesää . . . vaan suuntaa, jälleen kerran jonnekin muualle. Kyseisellä paikallahan on käynyt myös edesmennyt ps- kansanedustaja Halme. Kylillä vieläkin liikku huhu, että iso mies oli itkua vääntänyt, kun oli päässyt lähtemään pois, totta vai tarua . . . senhän tietään varmasti vain kaksi henkilöä.

  Talkkarikin tässä helteessä odottaa eräänlaisen odotuksen vallassa, milloin jossain "tärähtää" taas . . . Vaikkakin ryhmä- Tukiainen on syyllinen yhteen sun toiseen, niin Taiwanin maanjärjestyksiä ei voitane laittaa näiden piikkiin . . . vaikka Tuksu olisikin kaatunut taas kännipäissään.
  Jollas"hovi" on jo päätöksensä tehnyt tuomioista, eli Helsingin hovioikeudessa lienee seuraavan kerran on erikois- show tiedossa, jahka asianaja saa valitruksen aikaiseksi. Tukiaisessa on myös löytynyt uusia puolia . . . jonkinmoinen koirakuiskaaja tai koirien tuntojen tulkitsija. Koirat ovat kuulemma "kuiskutelleet" että tuomio oli väärä, totta kai.
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Esmeraldakin-masentui-oikeuden-paatoksesta/1005850

  Kun joskus Tuhdimpi Tukiainen joskus lopetta show hommat, niin ura urkeaa "ymmärtämällä" koirien tuntoja, sekä kertomalla tiedot omistajilleen . . . Luutavasti perussettiänä on: "Anna Johhanna- Tädille ylimääräinen satku nyt ja tullaan taas uudestaan viimeimeistään ylihuomenna."