tiistai 30. huhtikuuta 2013

Valehtelija valehtelija.

  Jim Carrey hän teki ao. aiheesta hupaisan hauskan elävän kuvan aikoinaan. Ja taas on listattu "valehtelijoita" maailmalla: kin. Esimerkiksi Victoria Beckham kiisti vuosia ottaneensa silikonit, vaikka muutos naisen rinnoissa oli silmiinpistävä, vain kokoa DD. Lance Armstrong valehteli vuosi dopingin käytöstään . . . mutta käry kävi. Paris Hilton on julistanut moneen otteeseen, ettei käytä huumeita. . . mutta useamman kerran onkin jostain kumman syystä kärynnyt poliisille. Bill Clintonin sikarileikithän kaikki tietää . . . jne. jne.

  Talkkari onkin ajatellut listata suomalaisia paskapuhujia, ikään säätyyn ja sukupuoleen katsomatta.
Ex- pääministeri Anneli Jäätteenmäki "puhui" vain niin totta, kuin osasi . . . Kanerva Ilkka muuten vaan puhuu ja tekstailee ohi suunsa. Ja siitä onkin kiittäminen "erään" suuren ( painonsa puolesta; kavitaatio- hoidot jälleen aloittamatta) Glamourisen sisarparven pölähtäminen julkisuuteen.
   Mia Maria Johanna Tukiainen; Omasta akateemisesta näkökulmastaan katsottuna hän on neljän (4) L:n ylioppilas, mutta todellisuudessa neljä E:tä löytyy ylioppilaistodistuksessa. Ollut kerran valeraskaana lie, vai olisiko yhdistetyssä lääke- ja alkoholihöyryissään sekottanut kuukaudenpäivät kun on katsonut rapaviikkojen alkamista kalenterista. Päivittäinen siemailu ei ole alkoholismia ja sehän johtuu vain ja ainoastaan siitä, että joutuu ottamaan työnsä vuoksi.
  Pikkusiskonsa Julia taasen puhuapulputtaa taatuun tapaansa puutaheinää asiasta, kuin asiasta.

  Talkkari näki tässä taannoin tv:ssä jutun, missä käsiteltiin julkisuuden ihmisten egoa, sekä miten se kasvaa julkisuuden myötä . . . tai siis miten se vaikuttaa ao. henkilön pääkoppaan . . . Osalla esimerkeistä mitä Talkkari on kaivanut, niin kyse on pääkopassa tapahtuneista ei- toivotuista kemiallisista reaktioista, jolloin he todellakin " ovat jalat tukevasti ilmassa" mutta muut tietävän sen olevan vain ja ainoastaan paskapuhetta.