perjantai 28. kesäkuuta 2013

Glamourinen loma . . .

   Toiset kärvistelee pankkiautomaatilla, josko olisi rahaa tullut senverran että saa sen viimeisen 20  euroa ulos . . . ja toiset antaa Visan tai sen mustan Amexin vinkua . . . siis glamourisissa bilepaikoissa . . .  Nooh, sentään Talkkarilla ei ole eikä tule sitä mustaa Amexia, joten lienee ei ole kelvollinen glamousten siskosten seuralaisiksi (luojalle kiitos ! ! !). Toisaalta sentään Talkkari on nähnyt elämää, ja työn puolesta myös sen rosoisemmalta puolelta . . . Eli kolikkoakaan ei tule galmourisiin Tukiaisten siskoksiin investoimaan . . .
  Sentään itse se tukevampi Tukiainen ei edes ottunut yhteyttä Talkkariin, kun piti yhdelle miehelle järjestää "yllätys" synttäriksi . . . On siinä mustalla miehellä mieli mustana, kun niin odotti "titaanien tapaamista" ja glamourista HleeoKitty- nauhatanssia . . . kera kermakuorrutuksen, unohtamatta muovimoppitukansa pyöritittämistä lattialla . . .

  Talkkari on lähdössä "susirajalle" siis akkansa mukaan, mutta lienee siellä ei vaaraa ole . . . jos ja kun selkäpuolelle kiinnittää kuvan Itse Glamourista Jollashovin kruunamattomasta Ruhtinattaresta . . . . Ja linkissä kuva . . . VAROITUS : Voi aiheuttaa sokeutumista ja / tai mielenterveysongelmia . . . . Talkkari EI OTA VASTUUTA näistäkään ongelmista, mukaanlukien tietokoneiden . . .
http://www.google.fi/imgres?imgurl=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvB0_rWnZxSoLnx2f2MbP3JOh8_zenfkMfLJVLGMiqW0rp1_bIWMvZ5bd3Up0clWkzsbMFkWgqJt-WHxefInFczKmWFUpdkcxaU2mgBhW1yOmWgno0K4nxHFeNL5zqdOgMycebPvzp2qZK/s1600/JOHANNA.jpg&imgrefurl=http://tulevafitnessmodel.blogspot.com/2012/10/johanna-tukiainen-kyykkypissalla.html&h=960&w=640&sz=66&tbnid=jGcOuVwlurRlTM:&tbnh=186&tbnw=124&zoom=1&usg=__oTVQBGylamP6lLeI9kJRicuauIs=&docid=HholjWwJpmzw8M&sa=X&ei=JrvNUZCNNK6v4QSxx4HQBg&ved=0CC0Q9QEwAA