maanantai 10. kesäkuuta 2013

Tili tuli . . .

  Talkkari ainankin teki jonkinmoisen tilin, niin viikonlopun töissä kuin vedonlyöntirintamalla. Ei kyllä voittanut "se" hevonen, mutta pitihän se ottaa eurot pois kuljeksimasta Tuhdimman Tukiaisen kustannuksella. Ei ollut itse glamourinen suuruus (vain painonsa puolesta) jäi ilmestymättä Kauhavalle ja paikallinen poliisikin kiittää ja huokaisee helpotuksesta . . .
  Kuulemma ei liikahtanut Jollaksesta glamourinen läskivuori, koska edellisten "keikkojen" maksuja ei ole saatu . . .  Ja Tukiais- logiikan mukaan kärsijä on seuraava asiakas, kas näin Jollashovissa hoidetaan yritystoimintaa . . .
  Mitäköhän verottaja sanoo matkakorvausaten etukäteen maksamisista ? ? ?  Keikkapalkkion toki voi maksaa käteen, mutta kannattaisi varmaan ottaa "esiintyvältä" kuitti, niin veroseuraamukset jäisivät esiintyjälle . . . näinhän se normaalissa elämässä menee . . . Jollashovissa taasen on epänormaali normaalia.

  Talkkarin eräs tuttu olisi kaverilleen järjestänyt kunnon polttarit, johon yritti värvätä Glamour Dollsin tyttöjä, ilman todella Tuhtia ja sen vähän pienempää siskoa, siis Tiaa, Liinaa. Mariaa, Kirsiä, Malinia ja Minodraa. Ei onnistunut ei, oli kuulemma tytöillä ns. jonkinmoinen sapattivapaa tsm. " pidempiaikainen" loma ja itse suuruus yritti vängän väkisin tuppautua polttareille. Eihän siinä mitään järkeä olisi ollut, sulhanen olisi ollut impotentti. Ja loppuelämäksi ja ei siinä Viagrakaan olisi auttunut mitään hääyönä tai sen jälkeenkään minkäänlaisina annoksina.

  Ja jälleen on entisen ESSOn baarin kantaporukalla käynnissä pienimuotoinen vedonlyönti, missä Johanna Mia Maria Tukiainen esiintyy juhannuksena ? ?  Vai onkohan Tuhti lähdössä galmouriselle matkalle missä palmut huojuvat, mutta Tukiainen ei . . . kas siis lisää pohdittavaa vedonlyöntiin.