lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannuksen "satoa" . . .

  Talkkarillahan eilen oli pieni episodi niityllä, kun piti hakea niitä helvetin kesäkukkia juhannuspöytään. Siinä eilisen iltaa, niin saunassa kuin kokolla ollessa Talkkarin päässä iti ajatus kostoretkestä sarvipään luokse. Sentään ei tarvise ulkomaita myöden lähteä hakemaan "välinettä" kostoon sille helvetin sarvipäälle . . . Ja samalla "keikalla" voisi vähän hyvittää tuota mökkinaapuria, kun vahingossa Talkkari tuikkasi tuleen näiden laiturin.  Oli näet roinaa ja roipetta sillä laiturilla, joten Talkkari oletti sen olevan se juhannuskokko . . . pieleen meni vain joitain satoja metrejä.

  Nimittäin, itse glamourinen suuruus (vain painonsa puolesta) ei olekkaan lähtenyt Tanskaan, sen hortonomivikingin kanssa. No, itseasiassa on "paljastunut" viikingin olevan etelä- etelä "suomalainen" . . . Tietty Virossa on joskus viikinkejä käynyt ja on saattanut ryöstöretkillään raiskannut tämän virolaisen esiäidin ja saattanut näin alkuun sen Tukiaisen tanskalaisen viikingin. Syynä lähdön peruuntumiseen ei todellakaan ollut paikkojen puute, sillä Talkkarin kolleegat lentoasemalla tiesivät kertoa. Ei suoralla lennolla Kööpenhaminaan, eikä reititystä Tukholman tai Göteborin kautta . . .

  Siis suunnattoman suuret halut on Talkkarilla hoitaa se kosto lehmäeläimelle ja hyvitys mökkinaapurille . . . Mutta ketään Talkkarin tutuista, edes isolla rahalla lähesty Jollashovia ja hakisi tämän Tukiaisen hoitamaan keikkaa, korkkaavat vaan samantein viinapullon ja vetävä huikalla tyhjäksi . . . . puitteet sähköpaimenaidan luona on kunnossa, jopa pari ylimääräistä kuormalavaa on laitettu isontamaan esiintymislavaa.
  Ensin sille lehmäeläimelle voisi Tuhti hieman antaa näytettä uusista kesäbiiseistä ja samalla suorittaa eroottisen glamour- HelloKitty- nauhatanssinsa . . . Ja sitten naapurin luokse suorittamaan toinen tunnin setti, eli 2* 20 minuuttia, kuten tämä glamourinen suuruus esittelee hommaa.

  Mutta lienee on Talkkarin varauduttava hätäsuunnitelmaan sittenkin. Siis täytyy printata muutama glamourisen edustava kuva Johannasta ja kiikuttaa ne, niin sinne niityn reunaan kuin antaa naapurille kuvia . . . Jos vaikka mies siitä rauhottuisi . . .