tiistai 18. kesäkuuta 2013

Juhannusta odotellessa . . .

  Alkaa olemaan keskikesän juhla ovella Talkkarillakin, tosin yleensä amatöörit lotraa viinan kanssa silloin. Aikoinaan kauan sitten, Talkkarikin harrasti jokusena juhannuksena telttailua kavereiden kanssa. Eräskin "sissi" ei saanut monesta epätoivoisesta yrityksestä huolimatta, kuin teltan toisen pään pystyyn . . . Kaikkea siis alkoholi teettää.  Talkkarillakin meni vähän mönkään teltan paikan valinnassa . . . jonkinmoisen nyppylän päälle se tuli pystytettyä . . . aamuisin aina tuli herättyä reunalta. . .
  Ja hyvähän on aloittaa ansaittu kesäloma juhlien . . . nimittäin Talkkari jää pitkästä aikaa kesalomalla juuri juhannuksena.

  Toiset vaan pitää "lomaa" milloin ehtivät tai työt sen sallivat, varsinkin yksityisyrittäjät . . . Ja näyttää siltä, että itse glamourinen suuruus onkin, töiden vähyyden takia . . . pidemmällä paussilla . . . Ja näyttäisi vähän siltä, että erilaiset opiaatit yhdistettynä alkoholiin, kera "rakastumisen" johonkin äijänkörilääseen (mies parka) myöskin haittaa työntekoa. Ja toki tämä "mies" ei ole mikään normi- haalarimies . . . sentään tanskalainen kukka- alan ammattilainen, kuulemma. Ettei vaan kävisi niin, että ukko itse alkaa katsella kukkia altapäin, kun itse glamourinen suuruus (vain painonsa puolesta) suuttuu . . .

  Ja kun ei ole oman alan töitä, niin kannattaisi varmaan harkita alan vaihtoa . . . Talkkari on kyllä ollut talkkari koko ikänsä, tavallaan kutsumusammatissaan. Tanssijatkin jossain vaiheessa jää eläkkeelle kun fysiikka ei kestä (baletti), mutta Tukiaisen ammativaihdos tulee johtumaan aivan muista syistä . . . se suunnaton elopaino ja taitamattomuus, sekä  . . . keikkojen puute.
  Moni on lienee pohtinut otsa rypyssä Tukiaisen siskoksille sopivaa glamourista uutta ammattia . . . Talkkarin mielestä, siskokset sopisivat parhaiten jonkinmoiseksi opetusvälineeksi, kun ihmisille kerrotaan päihteiden vaarallisuudesta . . . Samoin jonkinmoisiksi kokeilijoiksi, mielialalääkkeiden testaukseen . . .