tiistai 11. kesäkuuta 2013

Uutta pulppuaa . . .

  Talkkari on tässä vähän vapaalla ollessaan lueskellut yhtä sun toista julkaisua, missä julkisuuteen  pyrkiviä ja siellä roikkuvia on, joita haastateltu tai sitten muuta kautta "tietoa" kaivettu julkisuuteen.

  Melkeimpä glamouristen Tukiaisten siskosten tapaan on tyrkyllä ollut yksi tyttönen, tosin sillä eroituksella, että avittajana on ollut armas äitinsä ja toki suuren julkisuuden maksimoimiseksi Tallinna- tv sarjassa esiintyen.  Tämähän tyttönen täytettyään 18 vuotta, kävi laitattamassa kumipallot jotka äiti maksoi . . . velkarahalla.
  Siis kyseessä on itse Superblondi Marianne Kallio (ent. Isosalo). Tituleeraa itseään myös glamourmalliksi, joten onko itse suuruus (vain painonsa puolesta) Johanna Mia Maria Tukiainen
saanut varteenotettavan haastajan ? ? ?
  Jutut ainakin alkavat olla sillä tasolla ja tässä "yliluonnollisesta paranemisesta" yksi jutun tynkä:
http://www.metropoli.net/uutiset/viihde/laakarit-eivat-pystyneet-auttamaan-marianne-kalliota-apu-loytyi-yllattavasta-paikasta/
  Uskokoon ken haluaa, mutta Talkkarin mielestä pelkkää höpöhöpöä koko touhu, mutta jos tämmöinen "auttaa" jotain ihmistä . . . suotakoon se näille valopäille.

  Jos Tukiaisen tie pohjalle on ollut nopea, niin taitaa Superblondin tie "tähtiin" olla nopeampi . . . ja kun vielä mennentullen blokkailee poikaystäväksi yhden Hunksissa tansahtelevan pojan . . .

  Sielunsa silmin ja varustettuna helvetin hyvällä mielikuvituksella, Talkkari "näkee" miten nämä glamouriset joskus tapaisivat "jossain" . . .
 - Ensinmäisenä Tunkki heittää: Kukas v***u sä luulet oikein olevas.
 - Johon Superblondi vastaa: Olen Superblondi Marianne ja mä olen ollut tv:ssä . . .
 Samalla heilahtaa Tunkin kädessä tyhjä kuoharipullo kohti Superblondin päätä . . . Vierestä Tunkkia avittaa Kooma supernopealla kungfu- potkulla, yrittän osua leukaan. Ei osu leukaan, vaan Superblondin rintavarustuksiin, joten leuka ei mene murskaksi . . .jotain hyötyä siis kumipallokoista on ollut. Ja siinä vaiheessa ehtivät järkkärit väliin . . .