perjantai 21. kesäkuuta 2013

Talkkarin juhannus . . .

  Talkkari on aloittanut vähän poikkeuksellisesti tämän juhannuksen vieton ja syynä on yksin syynä  . . . tyttöystävä. Tuli alkuun käytyä naapurin katiskalla hakemassa kalaa ruokapöytään, kun oli unohtunut roiskasta oma katiska . . . siis se sellainen metallihäkkyrä ei tyttöystävä järveen. Ja siinä palatessa kalasta mimmi päätti, että pöytään on saatava aitoja luonnonkukkia . . . ei siis kierrosta naapuristossa tai hautausmaalla . . .
  Tyttöystävä oli toki auton ratissa, sillä Talkkari oli saanut pullollisen korpikuusen kyyneliä koemaistoon, eihän sitä kännissä voi ajaa, edes juhannuksena . . . Ja sitten tuo nainen huomasi erään niityn kohdalla niitä helvetin luonnonkukkia. Auto siis seis ja Talkkarin pää kopsahti muikeasti tuulilasiin . . . no olihan siinä lasissa jo ennestään aikamoisia naarmuja, eli nopeutettu vaihto tapahtuu jussin jälkeen.
  Sille niitylle siis hakemaan sen 7:n sortin kukkia, luonnonkukkia. Ja ensinmäiseksi Talkkari astui paskaan, jonkin lehmä-eläimen ilmeisesti läjän, koosta ja muodosta päätellen
. . . Mutta melkein Talkkari yllättyi, kun kuuli takaansa jonkinmoista "puhinaa" ja kas perkele, siinä oli joku sarvipää (ei tullut kurkistettua peräpäähän) , joka kuopi maata ja heristeli helvetin suuria sarvia.
  Jäniksenloikalla sivuhyppy syöksyvää lihakasaa karkuun oli Talkkarin lähdettävä . . . Ei mitään punaista päällä, että olisi voinut muistella matadorina oloa aikoinaan nuoruudessa Epsanjassa . . . Òle.
  Siinä "kirmattiin" muutama kierros ympäri niittyä ja Talkkari sitten suuntasi kohti sähköpaimenaitaa ja autoon turvaan . . . johan tuo nainen siellä istui . . . Juuri kun Talkkari ponkaisi aidon urhohypyn aidan yli, ja tämä "nautaeläin" menetti kiinnostuksen takaa- ajoon siihen paikkaan. Piruuttaan siinä multia puhdistaessa housuista Talkkari päätti samantein "kostaa" . . . Siihen sähköpaimenen viereen ja housut nilkkoihin . . . ja alkaen heittämään "kepillistä" kohti tätä sarvipäistä nautaeläintä. Talkkari kun on lähinnä vain kaupungissa ollut ja asunut, niin sähköpaimen periaate ei oikein ollut tiedossa tarkkaan . . . Siinä juuri lopetellessa "kultaista suihkua" niin se osui siihen valkoiseen nauhaan . . . Ja tuloksena oli, että mitä "hän" mitä oli ennen "täräystä" ulkona, niin saman verran se oli nyt sisällä . . . Tyttöystävä naurunsa välistä ehti jotain mainita sokeripaloista ja pinseiteistä . . .
  Mutta kukat tuli hankittua, mutta nivusissa vähän on outo olo Talkkarilla . . . mutta juhannusilta on pitkä ja kesähän on "rakkaudenaikaa" . . . Pitää vaan löytää ne pinsetit jostain . . . Ps. sokeria löytyy kyllä.