keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Ikärajoja . . .

  On näköjään alkanut jonkinmoinen "ajojahdin" tapainen, itse glamourista suuruutta (vain painonsa puolesta) vastaan maakunnissa. Sillä Naantali Campingin yrittäjä on lätkäissyt K- 35 ikärajoituksen, eli ei pääse paikalle kännäämään ja pilaamaan paikkoja . . . Samoin on muuallakin Suomessa yrittäjät alkaneet harkitsemaan moista ikärasismia . . .
  Talkkari voi sielunsa silmin ja hieman mielikuvitusta käyttäen kuvitella seuraava "kiihkoton" keskustelu järjetyksenvalvojien ja Tukiaisen poppoon kanssa . . . .

  Tuhti ja Kooma ovat esikuntineen ovat päässeet ao. leirintäalueen portille ja pyrkivät maksamaan meikkipussukasta ottamillaan rahoilla mökkiä, kaikilla mausteilla totta kai.
 - Tuhti (hieman juopuneena); Sen mökin avaimet tänne . . . ja tossa on vähän rahaa ( 20 euroa) ja Rane maksaa loput lähtiessä . . .
  Vastaanottovirkailija hälyttää järkkärit paikalle . . . Kooma kusee alleen . . .
 - Tuhti (hieman enemmän joupuneena) huutaa järkkäreille: Etteks te v....n  juntit tiedä kuka minä olen  ? ? ?
 - Järkkäri: Tottahan toki, mutta meillä on näin juhannuksena K- 35 ikäraja ja neiti tai saatika kukaan seurueesta ei ole sen iän yli . . . Joten emme voi päästää sisään teidän seuruetta.
 - Kooma herää osittain "horroksesta"  ja alkaa raivota: Kuka v.... on kussut mun kintuille ? ? ?
 - Tuhti (vielä enemmän juopuneena): Etssä saatana tajua, että Urban ruotsista on tulossa käymään täällä ja haluaa ehdottomasti tavata Minut täällä . . . 
 - Järkkäri: Oli tulossa vaikka itse Kanerva, niin teidän seurue ei pääse alueelle . . . .

  Kooma hermostuu ja yrittää käydä osua kungfu- potkullaan yhteen järkkäriin, sentään onnistumatta ja Tuhti huitaisee Lois Vutton- kasiillään toista, mutta ei osu ja liukastuu Kooman tekemään kusilammikoon . . . Järkkärit ovat kaukaa viisaana soittaneet poliisille ennen "episodia" ja nämä saapuvat juuri "painin" alkaessa . . . Menee hetki jos toinen, kun joupuneet Tukiaiset saadaan maijaan ja siellä Tuhti "mielenosoituksellisesti" kusee alleen . . .