perjantai 14. kesäkuuta 2013

Vedonlyöntiä . . .

  Ja taas on avattu uusi vedonlyönti kohde, entisen ESSON baarin vakiporukalle . . . Milloin Julia "Kooma" Tukiainen lähtee taas lanssilla hoitoon. Ja jos kertoimiin on uskominen, niin ei näe neito Punkaharjun "leiriä" . . . Eli olisikohan viimeisin kerta noin 18 kuukauden sisään . . . Talkkarikin alkaa mennä laskuissa sekaisin.
 Sekaisin on Glmourinen Mia Mari Johanna:kin . . .  Jos tavaraa on taas kadonnut, niin varsinkin järjenvalo on aikaa sitten tällä neljän (4) L:n ylioppilaalla (omasta mielestään näin on) kadonnut tai peräti sammunut . . .
  Mutta jotain "hyvääkin" . . . On Helsingin perinteinen työläiskaupunginosa Kallio kohonnut aivan uudelle ja varsinkin glamouriselle tasolle. Tukiainen on huojuvana nähty useampana päivänä / iltana /yöä /aamuyöllä kyseisessä kaupunginosassa . . . Ja on jopa päässyt Glamour Dolssien sivulle : mutta minä näen kapakkatappeluita usein ja olen kuullut, että esim. Kalliossa niitä tapahtuu kokoajan, että joku vetää turpaan toista, eikä ne asiat minnekään käräjille asti mene!!!!!) 
   Samaisessa vuodatuksessa tuli kyllä vähän harkitsemattomasti myönettyä Julian tekemän pahoinpitely, vaikka aikaisemmin siskokset olivat aivan syyttömiä: Julian saama tosi kova sakkorangaistus oli ihan liian suuri siihen nähden, että hän löi naista kasvoihin aiheuttaen naiselle mustan silmän. 
  
  Jaa`a mitenköhän juhannus tullaan viettämään en. Jollas nyk. Pilvihovissa ? ? ? Kutsuuko Kallio vai peräti "ulkomaat" kutsuvat ? ?  Talkkari antaa ihan ilmasen vinkin Tukiaisten tollukoille; Helsingissä on kaupunginosa nimeltä ARABIA . . . jolloin voi "oikeasti" väittää / kirjoittaa olleensa "ulkomailla" Toki muuallakin suomea löytyy vastaavia paikkoja, mutta lienee meikkipussissa ei ole käteistä sellaisiin reisuihin ? ? ?