keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Taas . . . lanssi kutsui.

  Talkkarin olisi pitänyt arvata, että jälleen kerran "Kooma" on saanut glamourisen kyydin lanssilla sairaalaan . . . Paksumpi Tukiaista pitää "sairaalapäiväkirjaa" 7- taivaassa ja on siellä antanut "lausunnon" . . . annoin Julialle mansikoita ja kirsikoita jotta hän saa hedelmäsokeria, sekä  Verensokerit on 30, ketoaineet 6 ja kuumetta 38,5. Julia on oikeudenkäynnin jälkeen vain nukkunut, eikä ole pystynyt syömäänkään . . . 

  Syömättömyydestä ei veren sokerit ole noin korkeat, eli kuppia on otettu ja tasoittavaa ja/tai vuorokautis- insuliinia ei ole tullut otetuksi. Ja vieläpä Paksumpi on pahentanut tilannetta antamalla lisää sokeria . . . Talkkarinkin mielestä Paksua voisi melkein syyttää tapon yrityksestä . . . Ja ketoaineet eivät vielä ole aivan hälyyttävällä tasolla, mutta varmaan vierähtää se viikko, että pääsee taas Jollashoviin ryypiskelemään . . .

  Talkkarin ja monen muunkin mielestä Tuhdimpi on ennenmin pahaksi, kuin hyväksi siskolleen ja varsinkin mitä tulee 1- luokan diabeteksen hoitoon. Ei ole tainnut Jollashovin glamourinen ruhtinatar käydä lähiomaisille tarkoitettua diabetekseen sairastuneen opetuskurssia . . .

  Yleensä Talkkari ei laita rivoja tai muutoinkin epäilyttäviä tai hyvän tavan vastaisia linkkejä, mutta opiksi ja ohjeeksi, miten EI pidä asioita tuoda kaiken kansan nähtäväksi:
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Julia-Tukiainen-omassa-sangyssaan-tuomion-jalkeen/1006033

http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Julia-Tukiainen-Meilahden-sairaalaan-tanaan/1006031