maanantai 10. kesäkuuta 2013

Taas on saunottu . . .

  Ja melkein tunnetuin tuloksin . . . Talkkari kyllä tällä kertaa melkein jäi taas toiseksi, löylyn lyönnissä ja vihtomisessa / vastomisessa. Se miksi Talkkari käyttää kahta tapaa kuvailla sitä koivupuskan hakkaamista itseensä ja toiseen, on ihan itsesuojeluvaiston tuoma automaattinen reaktio. . . Parempi on vähän vain joustaa kuin lyödä vastahankaan, sillä äkkiäkö sitä löytää itsensä paistamassa  . . . munia, uppomunia kiukalla. Vastavuoroisesti taasen Talkkari ei istuta  Chateaubriand:ia kiukaalle käristymään, kera persiljavoin.

  Yhtäkaikki, Talkkari herrasmiehenä, ensin nousi portaat lauteille ja herrasmiehenä antoi tietä ladylleen, kun riittäävä määrä oli saunottu ämmän halutessa alas . . . (vinkki: hameen alle ei tosimies katso) . . . kuin hätäpäissään ja humalassa . . .

  Yhtäkaikki, lopputulos tästä saunareissusta on se, että Talkkari voittaa . . . herrasmiemäisestä käyttäytymisestä ja Talkkarin akka sen saunomisen ensinmäisen osion . . . näin ensin . . . lopuista vielä " keskustellaan" . . . ja pitkään, lie.