perjantai 7. kesäkuuta 2013

Keikka . . .

  Taas on tulossa viikonloppu ja Tukiaisten glamourisen keikkakiertueen luultavasti viimeinen kohde, Kauhava.
http://www.hotellikauhava.fi/files/Kuvitus/tuksu13.jpg
Jopa Kauhavan ruma vallesmanni on herkistynyt Jollashovin  kiistattoman glamourisen ruhtinattaren tapaamiseen . . . määrämällä ylimääräisen koirapartion kiertelemään juhlapaikan ympäristössä.

 Tukevamman Tukiaisen on valitettavasti heitettävä keikka homoseksuaalikampaajastylistin kanssa. Lienee parempi niin, kun olkalaukkuhomolla ei ala ottamaan eteen, kun riippuvia kumipalloja katsoo ja hyväilee . . .
  Ravintoloitsija on hyvissä ajoin valmistautunut laittamalla takahuoneen arvoiseensa kuntoon, sillä ei joka päivä Kauhava Tollukkaa näe. On kuuleemma kuudesti kysynyt seinien väriä, että oikean värinen pinkki on löytynyt. Toki juomatarjoilukin on vertaansa vailla, mutta vain vähän on joutunut "oikomaan" sopimusta. Ei ole kokainia hankittu, vaan pieneen pussukkaan on laitettu perunajauhoa korvikkeeksi ja vastavuoroisesti shamppanjaa on lisätty yhdellä pullollisella . . .
  Yleisö odottaa kiihkolla, että pääsisi näkemään ultimaatisen taitavan ja hyvällä maulla suoritettavan HelloKitty- nauhashow:n . . .


  Ok. Talkkarilla vähän "repesi" näin perjantain kunniaksi, mutta . . . perästä kuuluu jos on kuuluakseen. Entisen Esson baarissa on tällä hetkellä vedonlyönnissä, ilmetyykö keikalle 26%, ei ilmesty 73% ja tuhtu-Tukiainen katoaa itämeren aaltoihin iäksi 1%.