torstai 6. kesäkuuta 2013

Kesä, kärpäset ja . . .

  Sekä loruntapaisen loppuun kuuluu vähäpukeiset naiset. Koko maata on enemmän tai vähemmän helle hellinyt ja toden totta, Talkkarillakin on alkanut allerginen nuha. Ei mistään näistä heinistä tai puista, vaan urbaani pillupöly. Kas kun lämpötila nousee, niin vastaavasti naisten vaatteet vähenevät ja toki voi aamukiiressä unohtua ne pöksytkin pois. Talkkarin entinen akkakin joskus aamukiireessään "unohti" ja kun Talkkari vielä kyyditsi tämän töihin, niin jonkinmoinen aamuvoimistelu piti suorittaa takapenkillä akan kanssa sivutiellä.
  Tuppaa vaan olemaan nämä vähäpukeiset naiset jonkinmoinen riski liikenteessä. Ja nyt voi rikoksen vanhennettua Talkkari tunnustaa, että kerran tuli ajettua kolari ja juuri sen takia huomio herpaantui, kun täydellistä ja paljasta naisen takapuolta katseli. Kiittäminen on sitä pientä tuulenpuuskaa, joka nosti hameenhelmat ylös. (Tarkennuksena, tapahtui vuonna 1986 ei Tukiainen)

  Mutta jos jotain hyvää kesässä, niin myös valitettavasti pahaakin. Monen alkoholiongelma pahenee  (Ei Tukiaiset) tai puhkeaa, kun kuppia vedetään terassilla joka ilta. "Matkamuistoja" tulee kesän jälkeen noin 9 kuukauden viiveella (Ei Tukiainen).
  Ja ihmisiä hukkuu tahdosta tai tahtomattaan. Tämäkään kesän lieveilmiö ei koske varsinkaan sitä Tuhdimpaa Tukiaista. Sillä rasvahan on vettä kevyempää, kuin myös silikoni. Joten Tuhdin haikailut glamourisesta hukuttautumisesta iltauinilla on melkoisen mahdoton tehtävä. Johan ne turvonneet kumipallot ja läskiroikkumaha kääntävät Tuhdin selälleen, kuin pelastuliivit konsanaan ja vielä kun jotain on törröhuuliin tullut laitettua niin turpakin pysyy vedenpinnan yläpuolella.