perjantai 28. kesäkuuta 2013

Jokeri . . . pokeri . . . POKS osa 1

   Jaahas, Talkkarinkin on hieman huomioitava . . . rakkaan "paikallisvihollisen" tulevaa ja muuttuvaa olomuotoa . . .
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2013062817204570_jk.shtml

  Siis entinen TÖÖLÖN VESA, joka itseasiassa . . . vapaamuotoisesti muotoillen oli "aito"  oli ns.
komuunisti duunarien lätkäjoukkue, stadissa. 
  http://fi.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6%C3%B6l%C3%B6n_Vesa
Niin . . . tosiaan . . . Aikoinaan ao. joukkueesta tuli JOKERIT  . . . Ja jossain "vaiheessa" sitten yksi kappale mualimmanympäripurjetijoita otti joukkueen "haltuunsa" mutta tottahan toki "vieraalla rahalla" . . . Kas kun lie "vetovoimaa" oli puoleen sun toiseen "laskevaan tähteen" . . . Hjallis ei enään pyrtynyt / saanut kupattua rahoitusta mualimmanympäryspyrjehduksiin ja ja Leena ei oikein enään menetynyt mallimarkkinoilla . . . näin kuulemma Talkkarin mukaan huhutaan . . . Ja raha kohtasi vision . . . taas tavallaan . . .
  Toki monitaiturivisionääri Hjallis Harkimo laittoi "lusikkansa" moneen soppaan . . . toki täytyyhän miehen purkaa painetaankin . . . merireissuijen jäkeenkin . . . kolmen lapsen verran . . . ja muutaman naisen kera.

  Talkkarin on kuulemma ns. rumankomea, joten Harkimoa, sitä "Hjallisesta" kiinnostaa ns. raha . . . tai helvetinmoinen paskapuhumisen taito . . . "leuaton" kun on . . .

  Tässä on vasta ensinmäinen osa . . . Talkkari nimittäin puretuu asiaan syvemälle asian ytimeen . . . lähiaikoina, jahka pääsee syventymään ja kuulostelemaan asiaa enenmälti.

  Perästä . . . kuuluu . . . Taatusti.