maanantai 21. lokakuuta 2013

Ihania "uutisia" tai miten sen taas ottaa . . .

  Maailman sivuhan naiset ovat kamppailleet vallitsevana olevaa kauneusihanteen mukaisesti, painonsa puolesta tai vastaan. Yleensä naisen pitäisi olla 0- kokoa, eli ei todellakaan Talkkarin mieleisenlainen olotila . . .
   Kyllähön naisella pitää vähän takamusta ja rintoja olla, muttei sentään Mia Mari Johannan- suuruisesti . . . Lienee tällä jokinorsulla on jonkinmoinen alkoholi- dietti ollut päällä jo pidemmän aikaa ja varmaan kohta kilot alkavat karisemaan . . . siis vain Talkkarin mielestä oletuksena. Eli se siitä "juottoporsas" dietistä ja sen tehosta . . .

  Tukiaisten suvun "hitain" mitä tulee m. järjenjuoksuun, itse The Kooma alias Julia onkin (erittäin) verkkaisen aivotoiminnan tuloksena tullut siihen ällistyttävään toteamukseen, että 1- luokan diapetes on mitä mainioin dietti . . . Voi syödä mitä tahansa ja eikun laihtuu vaan . . . 

Julia Tukiainen
Ihanaa, kohta hakemaan THAI ruokaa, täällä on aivan ihana Thai ravintola!!! Todella maukasta ruokaa!!! Nyt yksi ihana uutinen: Voin syödä mitä vaan haluan, niin paljon kuin haluan ja en lihoa!!!!! KIITTI MUN SAIRAUS!!! JOTAIN HYVÄÄ SIINÄKIN. :DDD


  Todellakin . . .mikä ällistyttävä havainto . . . Talkkarin täytyykin käväistä entisen ESSOn baarissa jättämässä uusi veto sisään . . . Milloin tuo järjenjättiläinen oikein itseauheutusti potkaisee tyhjää . . . Pitää kyllä vähän terveysalan- ammattilaisilta hakea taustatietoa, että Talkkari voi tehdä kunnon tilin . . . toisen kuolema on toisen elämä, kuulemma. . . . raadollisesti ajateltuna.