torstai 24. lokakuuta 2013

Litinää ja lotinaa varsinkin

  Tai oikeastaan, no Talkkari jättää otsikon arvuuttelun lukijoiden varaan . . . Eli kestosuosion saanut itse Mia Mari Johanna on alkanut "aktivoitumaan" perin pitkässä juoksussa, missä pitäisi löytää a) aviomies ja siihen liittyen elättäjä ja b) samaa "paskaa" vähän eri muotissa . . .
 
Sekoilijasinkku Mia Mari Johanna ei ole ennenkään tavallaan pitänyt " kynttilää vakan" alla, vaan Talkkarin tulkinnan mukaan . . . istahtanut sen päälle . . . useampaan kertaan, toki maksusta. Siitä on useampi valaehtoisia todistuksia ja Talkkarikin on kirjoittanut "aiheesta" totuuteen sitoutuen ja silminnäkijöiden kertomuksiin tukeutuen . . .

  Näet, Talkkari ei halua ehdottomasti taas joutua poliisin raskaaseen rikostutkintaa . . . eikä joutua maksamaan vähintään 100 000 euron korvauksia . . . Unohtamatta Mia Mari Johannan palkkaamien lakimiesten ? ? ? ? korvauksiin . . .
  No, sentään oikein paperiversiossa ainakin parissa oikeuden istunnoissa on tullut selväksi, että glamourisesti Mia Mari Johanna  . . . kuppaa yhteiskuntaa, sillä ainakin parissa viimeisimmässä episodissa . . . yhteiskunta on maksanut koko "teatterin" . . .

  Mutta, keikkaa pukkaa näin pikkujoulujen aikaan, on "onnistunut" keikkamanageri Jarna . . . Tuo entinen keskustan kunnallisvaali- ehdokar, Woman`s MC:n perustaja (ilman moottoripyöriä edelleen) ja 1% kertonee sen, että mahdollisuus hankkia ne, on sentään agresiivisesti aktivoitunut  . . . Ohessa listaa Mia Mari Johannan tulevista "esiintymisistä" ( blogattu netistä)

1.11.2013 Basso, Turku. Johanna Tukiainen Show.
2.11.2013 Keikka Karhulassa varattu!
8.11 Myyty Moisio, Turku
22.11.2013
Yksityistilaisuus PORI!

Jarna Leskelä 7.12. 2013 Ravintola Papillon RIIHIMÄKI!
noin tunti sitten · Tykkää
Jarna Leskelä 21.12. Ravintola Ravintola Yki Ylikiiminki

  Täytyy siis talkkarien salaseuran salainen agentti laittaa oikein kunnolla tienpäälle, että galmourisesti saadaan tietää mitä ja missä on tapahtunut . . . Kalliiksi tulee, mutta kannattaako . . . sen tietää jälkipolvet joskus.