maanantai 14. lokakuuta 2013

Miami . . . but not in USA . . .

  Toden totta, vain vähän väärin ymmärrettynä Mia Mari Johanna on todellakin käynyt Miamissa . . . Sillä jälleen kerran on glamourinen HelloKittynauhashow:n tullut vedetyksi, ravintola Miamissa Töyrynummella. 
  Talkkari oli viikonlopun vähän lomaa viettämässä maaseudulla ja kuin melkein vahingossa tuli mielenkiinnosta koukattua Vääkyn kautta katsastamassa ravintola Raja-tupaa, paikka kun on myös saanut glamourisen kosketuksen Mia Mari Johannalta . . . No, se "koukkaus" oli noin 200 kilometrin luokkaa . . .
   Toden totta, melkein keskellä ei mitään . . . Toisaalta tietyiltä lieveilmiöiltä naapurit säästyvät . . . Töyrynymmen "ravintola" on myös tavallaan hieman syrjässä, vaikkakin alueen päätien varressa ja mikään suurten ihmismassojen kokoontuminen ei ole ollut odotettavissa.

  Ja keikka melkein kuulemma meni totuttuun tapaan, kera huojuvienhomojen . . . Talkkari on taas käyttänyt internettiä hyväkseen, kun talkkarien salaseuran salainen agentti ei isosta rahastakaan käynyt kuvaamassa glamourista keikkaa:
http://aijaa.com/rHTzM
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.252539628226747&type=3&l=92e660a818
  Tosin Mia Mari Johanna ei kuulemma ollut yhtä kovassa änkyräkännissä, kuten normaalisti ja syynä täytyy olla liian lyhyt limousinematka.