torstai 3. lokakuuta 2013

Nousu, uho ja tuhoa . . .

  Alkaa olemaan lienee lopullisen lopun alkua Mia Mari Johannalla, vaikka vielä itsepintaisesti pääsee riekkumaan "seven- hevenissä"  . . . Toki lehtitalo tahkoaa rahaa reppanalla, kun tämä säälittäviä postauksiaan tekee ja itse lihavamman puoleinen päähenkilö saa roposia postauksistaa. . . Molemminpuoleinen hyöty, mutta kumpi vedättää kumpaa  ? ? ?
  Toivottavasti mahdolliset maksut maksetaan pankkitilille, eikä suoraan siihen kuuluisaan vaaleanpunaiseen HelloKitty- meikkipussiin . . . Vouti ei varmaan katso moista toimintaa hyvällä. Pitäisihän niitä maksamattomia sakkojakin jotenkin lyhentää . . . ja vouti ei lienee hyväksy vaakatasossa maksettuja suorituksia . . . selällään tai vatsalla, eikä siskonsa suorittamana . . .

  Tosin kun kyseessä on monikansallinen lehtikonserni, niin voidaanhan palkkiot maksaa porno- pervoilun alkukotimaasta Tanskasta, suoraan Mia Mari Johannan salaiselle tilille Sveitsiin . . .

  Erään lehden tänään julkaisemassa jutussa oli kuulemma kuvauksia / kuvia glamourisen kuuluisasta Jollashovin  residenssistä . . . Talkkari on nähnyt vähän vastaavaa, vain ja ainoastaan muutamassa kunnan omistamassa ja ylläpitämässä vuokrakolhoosissa, ei koskaan omistusasuntojen puolella . . . koiran paskaa ja kusta ympäri kämppää . . . Ja nekin mitä on tullut nähdyksi, niissä on majallut juopoja, narkkareita ja sekakäyttäjiä.
  Eräässäkin kämpässä oli pantu kaikki pirstaleiksi, mutta ainoa mikä oli ehjänä oli kattokruunu. Ja syynä siihen oli, että hirtettynä siinä oli tämän sankarin tyttöystävä . . . pumpattava Barbara, "hoo.moilasena" sillä oli edelleen suukin auki.  Nimestä ei tänäkään päivänä ole Talkkarilla tietoa. Piti laittaa haudata roskiin ilman nimeä . . .