keskiviikko 23. lokakuuta 2013

So . . . vs. Las . . . .

  On se meininki mennyt kummalliseksi täällä Suomessa, täytyy vaan ihmetellä sitä että tulevaisuuden toivoihimme ei panosteta paskan vertaa . . . Talkkari huomasi tämän uutisen ja pakko se on näyttää kaikelle kansalle, ympäri maailman . . . kaunis kiitos vaan Talkkarin palstan lukemisesta ympäri maailman . . .

   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013102317639835_uu.shtml
Tottahan toki politiikkaa ja voipi olla, että raflaavasti on kirjoitettu . . . mutta jos näin on, niin miksi helvetissä isoisämme ylipäätänsä puolustivat tätä maata ? ? ? Köyhän kansan selkänahasta revitään rahat JA annetaan jonnekin MUITA hyödyttämään . . . Talkkari saa sitten rasistisen merkin otsaansa . . . taas, mutta peruslaissa ei ole kielletty millain tapaa arvostella . . . Eli, ketä väitää Talkkaria rasistiksi, on itsekkin rasisti ja vieläpä pahimman kautta . . . sanavapauden estäminen kun on hirvittävä rikos demokratiaa vastaan . . .

  Mutta itse uutisesta . . .  Perusteet ovat aika huteria, jos näin rahanjako toimii . . . Talkkari ei onnekseen joutunut monasti kärräämään jälkikasvuaan ao. paikkaan, mitä nyt muutamat mukkelis- makkelikset käytiin korjaamassa, mutta Talkkarilla kun on tuota jälkikavun jälkikasvua, niin toivottavasti heidän ei tarvitse joutua nykyisiin tiloihin hoidettaviksi . . . mutta tulevesta ei ole tietoa.
  Kaunis kiitos ja kumarrus, syvä sellainen Talkkariltakin että nykyisissä tiloissa henkilökunta jaksaa ja pystyy tehdä töitä . . .