lauantai 26. lokakuuta 2013

Lauantai- illan huumaa . . .

  Ja jälleen kerran saa suomen kansa "nauttia" jossain päin Suomea glamourisesta HelloKittynauhashowsta . . . kera erilaisten lisukkeiden . . .

  Mutta kiivaaana käy pohdinta ja spekulaatio, kun rakasparas pikkusisko täyttää kohta vuosia . . .
Ja missäpä muualla on kyseinen julkituotu asia, kuin on internetissä:
Johanna Mia Mari Tukiainen Se riippuu täysin ihmisestä ja geeneistä miltä näyttää, olemme onneksi kaikki saaneet tosi hyvät geenit äidiltämme emmekä näytä ikäistämme vanhemmalta!!!! Sunkin ikää on tosi vaikeaa veikata ulkonäön perusteella, voisit ihan hyvin olla esim. 26 vuotias! Mehän ollaan katsottu naisten kuvia joissa he ovat huomattavasti ikäistään vanhemman näköisiä esim. mun iässä 35v. naiset näyttävät 45 vuotiaalta, esim. kun leikkaavat tukkansa lyhyeksi ja tummentavat sen, alkavat käyttää vanhentavia ja ankeita vaatteita jne. NAISEUS KUNNIAAN, MEIKIT, HIUKSET, KAUNIIT VAATTEET, KORKOKENGÄT JNE. SANON MINÄ!!!!

  Talkkari vaan toteaa, että toki kauneus on katsojan silmissä  . . mutta jos ne kieroon katsovat niin mitä silmlleen mahtaa , , , Kukin kantakoon siis kilonsa . . . ja vaikka isä on psykoosissa . . .

  Mutta talkkarien salaseuran salainen agentti on kuulemma menossa katsomaan glamourista showta johonkin epämääräiseen "baariin" jolla ei ole nimeä . . . tai sitä ei edes löydy internetistä . . . Eli olisiko kyseessä ns. pimeä keikka mistä maksetaan suoraa vain glamouriseen meikkipussiin, ohi verottajan ? ? ? Kuulemma yksi "kuppila" onkin joutunut tekemään konkan sen jälkeen, kun glourinen Mia Mari Johannan käynti oli suoritettu . . . ei lienee silloinkaan tuotot olleet suuremmat, kuin saatu menetys . . .