maanantai 7. lokakuuta 2013

Vihdoinkin "se" odotettu maailman"maine" . . .

   Jälleen on Mia Mari Johanna, ensinnäkin hauskuuttanut ja myös varmaan aiheuttanut mahanpurija ym. oireita . . . "esiintymällä" viikonloppuna muutamaan otteeseen. Sivuillaan hehkuttaa sitä, että joku oli peräti purskahtanut itkuun, kun Mia Mari Johanna "lauloi" toisen niistä rakkaus"laulustaan"
   . . . Talkkari vaan toteaa kuulematta tai tietämättä asian kaikkia puolia, että alkaa siinä kovempikin mies itkemään . . . kun vielä peräkylän pojat kuulevat ns. glamourista sössötystä ja kännitaso ei ole vielä riittävä, paitsi itse esiintyjällä.

  Toiseksi, Mia Mari Johannan kansainvälinen ura on sitten totta, mutta ei lienee aivan "glamourisesti" tarkoitetulla tavalla:
http://funnyfoto.net/funny-fotos/hilarious-makeup.html

  Ja suoraan Top 10:n kaksi ensinmäistä sijaa . . . Talkkarinkin täytyy henkisesti nostaa olematonta lierihattuaan . . . ja päästää kunnon röhönauru perään, pakko mikä pakko . . . Ja kuulemma nauru pidentää ikää . . . 
  No, leikki leikkinä ja iso perse pois Hello Kitty- tyynyltä . . . Tämähän on peräti toinen kerta, kun Mia Mari Johanna on päässyt mm. amerikoissa uutisiin . . . Jaa`a kukakohan muu glamourinen suomalainen julkkis on päässyt samaan  ? ? ?  Teemu Selännettä tai muitakaan kiekkoilijoita oteta lukuun . . . Ei taida edes ex- presidetti Tarja Halonen "muumimamma" edes päästä samalle tasolle . . . Halosen ja aidon Muumimamman ainoat erot ovat väri ja että Muumimammalla ei ole tiettävästi perseenreikää . . . ja Halonen on  . . . vaan.