keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Seuraava "taso" . . .

  Alkaa olemaan loppusuorilla Mia Mari Johanna, mitä tulee alamäen viimeiseen mutkaan . . . ennen pohjaa . . tai tarkemmin glamourista jotain . . . tulee vastaan.
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-henkihieverissa-koira-pelasti/1019109
  Eli, joko alkaa sisukalut olla "kaput" ja/ tai sitten eilisellä on taas vedelty muutakin naamariin, kuin glamourisia simpukoita . . . tai molempia. Kuva ainakin on jonkin ajan takaa, ei tänään otettu. Eli glamourisesti patologinen valehtelija on taas jäänyt kiinni . . . (muivimoppitukka ja ankanhuulet ei täsmää)

  Rakas- paras- sisko on päässyt jonkinlaiseen tasapainon alkuun, mutta tämä 0- julkkis- kiinnostavuudeltaan oleva henkilö pääsee vanhempiensa valvovan silmän alta pois, niin odotettavissa on taas lanssireissu ja isosiskon glamourisesti avittamana . . .

  Entisen Esson baarissa on vedonlyöntikuviot meneet vähän uusiksi, kiitos glamouyristen vanhempien . . . Enään ei kovin korkealla ole kertoimet mm. että Julia heittäisi lusikan nurkkaan ennen vuodenvaihetta. Mutta nousussa on Mia Mari Johannan seuraavasta tuomiosta - - - ehdotonta vankeutta . . .