tiistai 29. lokakuuta 2013

Poliisi on POP . .taas . . .

  Talkkarikin ihmettelee sitä, että eräät ammattikunnilla ei ole mitään rotia hoitaa rivejään kuntoon, että olisi uskottava kansankin silmissä. No, poliitikot ovat oma erikoisuus, mutta sentään kansalaisten turvallisuudesta ja henkilkohtaisestakin koskemattomuudesta huolehtiva POLIISI on taas näyttänyt, ei niin yllätyksellisesti median julkituomana todellisen "sisäsiittosuuden" . . . ties vaikka keskinäisiä kikkelikarnevaaleja järjestäisivät . . . kin . . .

http://www.hs.fi/kotimaa/Vaimonhakkaaja+kelpaa+poliisiksi+n%C3%A4pistelij%C3%A4+ei/a1354538735043?ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli&jako=c3af56563d7f415c6957a6a21cb66ac8

  On poliisipäällystölläkin ammattietiikka hakusessa, kun moisia linjauksia on tehnyt . . , kyseisen jutun mukaan . . . Mutta . . . paljon on vielä tekemättä, että kansan TÄYSI luottamus alkaisi löytymään . . . ja lienee se voisi alkaa siitä, kun poliisiylijohtaja T/Paatero jää eläkkeelle . . .

  Toki jokaiseen koriin tulee ja ilmestyy "mätiä omenia" mutta terveiden pitäisi ne itse jo ammattietiikan vuoksi poistaa, ja mitä nopeammin . . . sen parempi. Mutta löytyykö halua ja tahtoa, kas siinä kysymys ? ? ?