maanantai 28. lokakuuta 2013

Syysmyrskyä . . .

  Johan viikonloppuna saatiin jonkinmoinen myrskyvaroitus, kun itse Ma Mari Johanna "esiintyi" jossain Ikaalisten kylpylän liepeillä . . . Talkkarien salaseuran salaisen agentin kamera meni "hieman" epäkuntoon, joten taasen on turvauduttava muiden ,  , , kestävimpien kameroiden käyttäjien tuotoksiin, vaikka pahaa tekee . . .
http://aijaa.com/N0vcVi  Talkkarin mielestä ko. kuva ei oikein ole onnistunut, sillä joko kamera veteli viimeisiään tai sitten kuvaajan maltti retkahti totaalisesti . . . tiedä häntä sitten . . . sitten, mutta kaikki kunnia hänelle . . .
  Mutta, ainakin yhden henkilön ei tarvitse laittaa kiviä taskuun, jos tuo syysmyrsky kuulemma iskee tänne  . . . vaikka koirapopulaatiotaan veisi ulos . . . mutta lienee jotenkin muuten tietyt hommat hoidettaneen . . .

  Mutta, kuulemma Aerto on menossa vankilaan, kulkematta lähtöruudun kautta, Ja keikkamyyjä Jarna (1% totuutta, ilman sitä  H-D moottoripyörää??) on saatnut jonkinmoisen ns. Mia Mari Johannan tapaisen keskenmenon . . . ja  . . .