tiistai 1. lokakuuta 2013

Petipuuhia . . .

  Jo vain, johan on taas pelmuutettua petiä siellä siellä sun täällä . . . Esimerkiksi itse Esko Eerikäinen, tuo jonkinmoinen kolumbialainen- matkamuisto on "päässyt yli" ex- puolisostaan . . . päätä pidemmästä Marttina Aitolehdestä . . . Eihän sen suunnan miehillä pinna kestä päätä pidempää rääväsuuta.
  Ja päässyt "iholle" toisen BB- kilpailijan rungolle. On matkaopas Anne-Mari ohjannut miestä oikeaan ositteesseen, ammattilaiseen tapaan  . . . sängyssä ja kuulemma lienee tälläkin "rakovalkealla" on käynyt yksi jos toinen, lie ja vahva Talkkarin olettamus, o`le  . . .

  Ja edelleen, BB- julkiksista on kyse ja sentään ei mennä suoraan kammarin puolelle, niin Janica on rakastunut ex- ammattikiekkoilijaan . . . no kyseinen jääkiekkoilija ei ole ollut mikään ISO- suuruus ollut koskaan, kun ei ole kenenkään missin tai mallin katiskaan jäänyt. Eli, mitä misseiltä yms. julkkiskaunottarilta "jää" niin ne jäävät BB:ssä olleiden naisen ja (Niko) saaliiksi . . .

  Mia Mari Johanna ei vaan lienee ole tätä hommaa älynnyt, vaan on kiivaasti taklannut mukaan jonkin järkkärin yms. tapaisen ja yksinkertaisen hemmon sviittinsä . . . Ja heti näyttänyt ns. kaapin paikan:
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Otin-miehen-mukaan-Tampereelta-Stadiin/1018976

  Voi poika parka, sanoo Talkkari . . . paljon taas tarvitaan yhteiskunnan varoja saattamaan tämä vikapää normi- ihmisten olotilaan  tai edes sinnepäin . . .