torstai 17. lokakuuta 2013

Toisaalla melkein hiljenee ja toisaalla taasen nousee . . .

  Mia Mari Johanna on alkanut lienee taantumaan, kun julkisuudessa ei enään entiseen tapaan "tempaise" . . . Mitä nyt ishkä tarvii M1- lähetteen ja äiti eroaa . . . Deittejä ja rikasta miesystävää etsiskelee. Talkkarien salaseuran salaisella angentilla on sitten työt vähissä . . .
  Tosin epä- julkkis Julialla on tulossa synttärit, joten ei taida jutut loppua kokonaan Tukiaisten suvusta. Talkkarin saamien tietojen mukaan Julian synttäreitä ei voi viettään ns. piikkiin, vaan kaikki on maksettava etukäteen ja mieluiten käteisellä . . .

  Toisaalla on tämän Viron tuonnin entinen aviomies,  Carl J. Danhammer (oik. Jouko Juvonen) ja Gonjan prinssi on alkanut aukaisemaan omaa sanaista arkkuaan, ex- puolisostaan Anu Saagimista : Kadulta minä sut pelastin, koska ei ollut kämppää ja karkoituspäätös Venäjälle oli takataskussa. Ilman minua olisit joutunut Venäjälle oitis, kun virkavalta olisi saanut sut kiinni - ja pysynyt siellä. 

  Siis jonkinlainen Neuvostoliiton sisäinen karkoitus oli odotettavissa, tuomittuna jostan rikoksesta ? ? ?  Ja mistä rikoksesta  ? ? ? Voisikohan entiset Viru- hotellin valuuttabaarin kävijät valaista asiaa ? ? ? Ja miten "pelastaminen" hoidettiin ? ? ? Yleisestihän on tiedossa että itänaapurista tuli naisia, jotka hoitivat avioitumiseen osin rahalla ja osin "karva- visaa" vinguttamalla . . . Mutta joukkoon toki mahtuu aidosta rakkaudesta solmittuja avioliittojakin . . .