keskiviikko 9. lokakuuta 2013

"Oikeita" . . . töitä.

  Talkkarin mielestä melkein kaikki on oikeita töitä, pois lukien paskan puhuminen eduskunnassa . . . muutaman muun "työn" lisäksi. Ja kuulemma työ tekijäänsä kiittää.
  On näköjään itse glamourinen suuruus myös ryhtynyt tai aloittelemssa "oikeaa" työtä . . . oikein tuotelanseeraksi (lie mikä helvetin ammatti) mutta, poikkeuksellisesti EI ihotököttien tai vastaavien tuotteiden parista, vaan ja sopivasti joulua odotellessa,  joidenkin kartongille painetuista joulupukki- peleistä.
http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Sain-uuden-tyopaikan-keikkojeni-lisaksi-/1019781

  Talkkarinkin täytyy onnitella, mutta varauksella . . . sillä on Mia Mari Johanna kehitellyt ennekin erilaisia totuuksiaan pienessä ja sekakäytön sumentamassa päässään . . . Mutta lienee tilityksissä tulee sitten se tenkkapoo, eli ongelma. Varmaan käy niin, että Mia Mari Johanna syyttä jotain tai joitain, esim. huojuviahomoja varkaaksi tai sitten meikkipussin pohja on revennyt uskomattomasta määrästä rahaa, jotka ovat tulleet glamourisen suuresta (painonsa puolesta) myyntimenestyksestä . . .

  Ja kun keikkaakin pukkaa, niin siinä muiden oheistuitteiden ohella . . . joulupukki- pelit menevät kaupaksi. Niin, joulupukkihan on myös mielikuvitushahmo . . .

  Myöskin, kun joulua kohden mennään ja yksi julkkissarja on taas eilisellä alkanut jollain maatilalla, niin entistä ja tulevaa ajatellen porsaat, siat ja emakot ovat enempi tavallaan tapetilla. Talkkari löyti internetin ihmeellisestä maailmasta seuraavan "ilmoituksen" . . .  http://aijaa.com/mVXKo2 
  Niin, että hyvää joulun odottelua vaan . . . itse kullekin.