maanantai 2. joulukuuta 2013

Blondien "harkittuja" lausahduksia:

  Lie kannattaa aloittaa ihan aidosta blondista, joka ns. ottikin sen lopputilin ja lomarahat . . . Eli, melkein kiistaton kuningatar tällä hetkellä, entinen KEVA:n toimitusjohtaja Merja Ailus:  . . . pahoitteli sitä, ettei voi viedä enää Bemarilla lapsia ratsastamaan, koska se herättää liikaa huomiota.
 Ja ettei koe itseään erityisen poliittiseksi henkilöksi, vaikka olikin Kevassa keskustan mandaatilla.- Se on myönnettävä, että minua ei olisi valittu, jos minulla ei olisi ollut jäsenkirjaa. Talkkarinkin täytyy todeta: ten (10) points (pistettä) tästä aivopierustakin.

  Ja vanhoista "henkisistä" blondeista tulee mieleen Talkkarille ensinmäinen naispääministeri Suomessa, Anneli Jäätteenmäki, vain 68 päivää, sano ja jokunen tunti päälle.
  Hän lanseerasi, siis todellakin lanseerasi varatuomarin painavalla arvovallalla sanonnonn: Puhun niin totta, kuin osaan . . . (rikolliset kiittävät tästä mahdollisuudesta puhua "totta" )  ja myöskin hamasta lapsuudesta on kuulemma selvinnyt tulipalosta, no tosin itse tulipalo taisi olla toisessa pitäjässä . . . kas kun pohjanmaalla kaikki on isoa ja komiaa . . .

  Ja ettei ihan menisi pelkäksi poliitikkojen panetteluksi, niin jokunen tähtönenkin on täytteeksi laitettava juttuun. Ensinmäisenä voitaneen nostaa Henna "the leuka" Kalinainen, jolle julkisuus on bisnestä  . . . On ollut mm. 2008 Bigbrotherissa, viidakon tähtösissä ja yms. yms.
  Ollut myös varmaan show- tapaan naimisesissa yhden toisen PIG BROTHERIN kilpailijan kanssa ja kertoman mukaan päässeet ns. 10- kerhoon. Itse asiassa ja tosiasiallisesti, harvemmin ne lentokoneet vetävä yli 10- tonnin korkeudessa, eli tätäkin juttua voidaan epäillä. . .  ja äsketttäin vielä vikitteli yhtä "leuatonta" saunaan, ties mitä mielessä . . . Eli, jotain on hampaankolossa Susanna Indren:iä kohtaan . . . kas kun tämä oli päässyt käymään "piireissä tussu paljaana sammuneena" . . . kukaan ei sentään ole ns. myöntänyt mistään mitään, eli kaikki oletettavasti ovat olleet iltaan tyydyttyneitä . . .

  Pakko mikä pakko ja painonsa puolestakin oli jutun viimeiseksi jättää glagourisesti itse the Mia Mari Johanna Tukiainen, tuo useamman pikku koiran oleva/ entinen omistaja, sekä yhden sian hankkinut . . . tekoblondi.
Pakko mikä pakko . . . tämä kappale on kumminkin soitettava taas . . . vetoaa niin nimijuhlaankin ja . . . olotilaankin:
http://www.youtube.com/watch?v=3G9dS7_GQr8
  Otaksuvasti taas Talkkari joutuu raskaaseen poliisitutkintaan ja joutuu maksamaan vähintään 100 000 euroa kunnianloukauksestaan . . . taas kerran. No onneksi, vielä kelpaa monopolipelin- rahat korvaukseksi . . . vaikka niillä ei viinaa ja pilleireitä saakkaan . . .

  Ja uups, meinasi se vanhin blondi unohtua . . . itse Viron / Eestin tuonti/ tyrkky: Anu Saagim. Rahalla suomeen, mutta maksajana itse ja siitä sitten  Jouko Juvonen tuo Goijan (jotain sinnepäin, nigerialaisjuttuja) prinssin puolisoksi ( halunnee unohtaa) ja siitä sitten eunokiksi ryhtyneen Ratioiden rappiopojan puolisoksi . . . Talkkari olisi vaan halunnut pienenä perverssinä olla katsomassa sitä hääyötä . . .