lauantai 28. joulukuuta 2013

Samaa "maata" samasta "puusta" veistetty . . .

  Ollaan sentään päästy joulun yli ja kumminkin kuin lastu laineilla, velloo keskustelu miten kukin on auttanut tai ollut auttamatta, edesmennyttä Tukiaisteb siskosten keskumäistä . . . Isosisko pitää omaa kalabaliikkia yllä ja lie ottaa oman osansa, mutta nuorinkin on alkanut opettelemaan asiaa, Miss Ruotsiksi tämä kumitissi halajaa, lie saanee jonkun sääli-äänen saa, jos yleisöäänestyksen kautta homma menee . . . Talkkari kun ei tiedä paikallista tapaa "missien" valinnasta. Paras "antaja" voittaa . . .
  Toisaalta jos kumminkin kävisi niin onnettomasti että voitto tulisi, niin mitenköhän glamouristen isosikojen  . . . siis siskojen vaikutusta olisi arvioitava . . . ? ? ?

  Näköjään nuorin siskoista melkein voittaa silikonien paremmalla ryhdikkyydellä, Mia Mari Johannan kanssa aloitettu mediapeli / rakas- paras- edesmenneen siskon kustannuksella. Aika näyttää kulkeeko pienin, ikänsä puolesta (toistaiseksi myös kokonsa) samaa tietä kuin isosiskonsa Miamiin ja takasin . . .

  Moni on varmaan ihmetellyt mainintaa Upsalan ekonomeista ??? Sitä näet aikoinaan oli tuomassa julkisuuteen yksi "Komulainen" . . . Ja kansankielisesti se on tarkoittanut keskinkertaisuuksien pääsemistä Upsalan yliopistoon ja suorittaa siellä ekonomin tutkinto, joka on ollut täällä Suomessa vähintäänkin epäilyttävä tutkinto. Vähän samaan malliin, kuin afrikkalaisen insinöörin tai lääketieteen tohtorin tutkinto.
  Yhtäkaikki, lojaaleja kun pohjoismaissa ollaan toisilemme, niin Tukiaiskonsernin glamourinen prinsessaleikki jatkuu . . . tulevaan maailmanloppuun asti . . .