keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Toivoa on ? ? ?

  Eräällä 35- vuotiaalla on glamourinen keski- iän kriisi, niin miesten, lasten kuin ulkonäkönsä suhteen. Itse ei yllä myönnä ulkonäöllistä "ongelmaa" mutta se on kyllä olemassa, lienee loppuiän. Jas muutkin ongelmat sen kun pahenevat . . . jos mahdollista.

  Talkkari kaivoi internetin ihmeellisestä maailmasta pari juttua, asiaa vahvistamaan. 45- vuotias eläkeläinen, tosin balettitanssija oli pamahtanut paksuksi ja saanut esikoisena maanantaina . . .  Eli jonkinlaista toivoa on Mia Mari Johannalla, vaikka ei olekkaan mikään balettitanssija . . . ei sen puoleen ylipäätänsä Tollukan lattianmoppaus- sessiot ovat . . . (sensuroitu).

 Toisessa uutisessa ystävykset Anni Uusivirta, 27, ja Susanna Penttilä, 40 todellakin näyttävät mallia kauniista naisista ja vieläpä kehua retostelevat suomalaisia miehiä . . . Talkkari kiistää jyrkästi tavanneensa kumpaakaan kaunotarta . . . Ja ei sen puoleen myös glamourista Mia Mari Johannaa. Kerran tosin viime kesällä oltiin noin muutaman kilometrin päässä toisistamme . . .

  Talkkari on saanut lainaan tämä ns. "Paljastuskirjan" missä ansiokkaasti sanan säilä lyö Mia Mari Johannaa ja Juliaa, sekä muutamaa muuta. Ei mitään uutta periaatteessa, vaan entisestään käsitys siskosten mielenterveydellisistäkin vahvistuu. Talkkari on tosin vasta aloittanut lukemisen . . . ja potenut samalla pahaa oloa ja ripulia . . . Pitänee pitää jonkinmoinen tauon tapainen, että vatsalaukku ehtii tervehtyä, seuraavaan lukutuokioon ja siitä aiheutuvaan ripulointiin, Talkkarilla kun on melkoisen vilkas mielikuvitus.