torstai 26. joulukuuta 2013

Ystävät hyvät ???

  Tukiasten glmourissen joukkoon "siirtyi" jonkun aikaa sitten . . . . mm. entinen keskustan kuntavaaliehdokas  (tavannut silloisen pääministeri Vanhasen mm.) ollut perustamassa Woman`s Mc:tä (ei moottoripyöriä) ainoanan tarkoituksena rikollisuus ja sitten glamourisesti kuorrutetun kakun tähtenä, toiminut Mia Mari Johannan (tanssiryhmän ???) managerina, tosin joutuen muutamaan kertaan itsekkin estraadille.
  Tämä muutaman lapsen "äiti" kertoo ollenssa jonkinmoisessa "lääkekoukussa" ja sittemmin parantuneen . . . ja alkaneen itseoppineeksi terapeutiksi, kas kun itsellään on "kokemusta" vedettyään ruljanssi läpi. Siis narkkari "auttaa" narkkaria on Talkkarinkin päätelmä tästä oliosta. No oliolle kyllä löytyy nimikin, tällä hetkellä se on kuulemma Jarna Lahdenvuo . . . mutta se aina välillä vaihtuu, mielialan mukaan . . .

  Talkkari on vaan kera kollegoiden kanssa pohtinut sitä, että olisiko hippusen verran pohdittavaa siitä, miksi Mia Mari Johannan pikkusisko kuoli tai miten . . . Tosin patologi sen pystyy määrittämään erinäisten aineiden osalta, mutta ei muuten. Yhtä jos toista on näet kuulunut ja tullut tietoon näiden erinäisistä erikoisista tekemisistä . . . Akselilla Karkkila- Riihimäki yms.

  Yhtä kaikki, uusi vuosi lähestyy ja varmaan jotain tapahtuu kumminkin . . .