maanantai 9. joulukuuta 2013

Muisti palaa pätkittäin . . .

  Ja alkuun kysymys ei ole Mia Mari Johannan valikoivasta, erittäin valikoivasta muistista . . . vaan itsenäisyyspäivän hässäkästä Tampereella. Talkkari mieluusti antaisi oikein "isän kädestä" niille rikollisille, ketä harkitusti yrittivät ja lie jollain tapaa onnistuivat vahingoittamaan hevosia. Toisaalta missään ei ole kuvallista faktaa haavoista yms. vammoista . . . mitä nyt yhdessä juttussa oli ori/ ruuna vähän saanut punertavaa väriä päälleen . . .
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288629826960.html

  Eli poliisiksi valmistunut entinen Keskisen heila (Nina Juurakko- Vesikko) ollut oikein tehtävänsä tasalla. . . Poliisin pitääkin enemmän panostaa ulosantiin, eikä ulkomuotoon . . . Valitettavasti sen on vaan niin nykyään, ellei sitten mimmi esinny tällaisissa tamineissa:
http://www.prospectum.fi/wp-content/uploads/X4Q5805.jpg  niin mediauskottavuus ei tuppaa riittämään . . . Ei lienee tuleva piällikkö jaksa enään panostaa ulkonäköönsä, vaan luulee poliisin virka- asun häivyttävän  . . .  osaamattomuudenkin. Mutta kaikki kunnia 2:n lapsen äidille, eipä ole yhtä pers`jalkainen ja "hieman" lihonut savolaisakka, kuin Mia Mari Johanna . . .

  Juti parka . . . kiakkotapahtuman onneton sijaiskärsijä . . . Toivottavasti poliisi ei sentään Jutia käynyt hakemassa pahnoille, tunnustamaan tekemätöntä . . . .