keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Ruumiin valvojaiset.

  Ennen oli tapana kunnioittaa juuri kuollutta ja pitää ruumiinvalvojaiset, sekä muistella menneitä., vainajaa kunnoittaen ja tämän hvyä tekoja muistellen.
   Nyt jo näyttää siltä, että Mia Mari Johanna on aloittanut sen glamouriseen tyyliinsä: Haastattelun tapainen noin viiteen (5) lehteen, yhden lehden NEWS- uutisiin livenä  . . . Ja muuallekin on roiskittu jutun tynkää . . . Ja lienee sen kuuluisa Hello Kitty- meikkilaukku kiittää, bisnes kun on bisnestä viihdetaitelijoilla kuten Amerikan Miamissakin. Julia oltiin niin monta kertaa lähdössä.

  Mutta on tuo sureminen tavallaan moderisoitunut internetin aikana, on näet pikkusiskokin alkanut muistelemaan yms. julkisesti ja oma-aloitteellisesti. Näyttäisi siltä, että kasvatus on kaikilla siskoksilla ollut samanlainen . . . tyrkytä itseäsi julkisuuteen, hinnalla millä hyvänsä, kas kaikella on hintalappu ja tilaisuutta käytetään surutta surussa hyväksi. Olisikohan tätä opetettu Upsalan ekonomien kursseilla . . .

  Tietojen mukaan 17.12.2013 on pidetty jonkinlaiset pilleri- ja shampanja valvojaiset tai pikemminkin jotain muuta. http://aijaa.com/M46fgT  Tosin jokunen pilleri poikineen taatusti kumminkin pyörii mukana, sillä Talkkari tietää taatusti Jarna, tuo Woman`s Mc perustaja, entinen manageri, taustahuojuja on ainakin yrittänyt ostaa ihmisiltä pillereitä . . . Talkkari kun takuuvarmaa tietoa asiasta. Kun ei oltu ensin tarjottuun hintaan "tyytyväisiä" niin hinta kipusi 1,5 kertaiseksi . . . Mutta kauppoja ei tullut, ihan eettisistä syitä . . .