keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Pikainen lähtö ja valitettava paluu.

  Ei sitten yksi jos toinen saanut haluamaansa joululahjaa . . . Ei sen puoleen, ei saanut Suomen kansakaan kokea sitä onnea että Mia Mari Johanna olisi muutanut lupauksensa mukaisesti (kuinkakohan mones kerta) pois Suomesta. Vaan glamourisesti palasi takaisin, kuin bumerangi konsanaan.

  Nyt joulun kunniaksi Talkkari visioi, mitä laivalla tapahtui mennessä ja tullessa . . . . eräänlainen joulusatu siis tavallaan.


  Mia Mari Johanna lyllertää kohti laivaa kauhtunut kaniturkki päällä  . . . ja vierellä kuppelehtii yksi olkalaukkuhomo . . . Ihmiset osaavat pitää sopivan hajuraon tähän kaksikkoon, glamourisesti totta kai. Ja sitten laivaan . . . Mia Mari Johanna kera olkalaukkuhomon kanssa siirtyy hyttiinsä ja se kapteenin käskystä ja laivan vakauden takia sijaitsee alimmalla kannella, missä matkustajia majoitetaan. Toki ensin käytiin hakemassa / varastamassa / evakoimassa lailliset ja laittomat alkoholimäärät hyttiin.
  Ja kerta oli jouluaatto, niin "lahjoja" lahjattomat vaihtoivat . . . pilleri sulle ja toinen mulle, sekä ne alashuuhdeltiin "skumpalla" . . . ja halvimmalla tottakai.

  Jossain vaiheessa iltaa sitten glamourinen suuruus (painonsa puolesta vaan) päättääkin haluavansa miestä . . . Tässä vaiheessa olkalaukkuhomolla lentää laatta . . . ei seiso ei, ei edes Mia Mari Johannan glamouris- eroottisen tanssin jälkeen . . . pikemminkin olkalaukkuhomo vetää pari ylimääräistä "nappia" ja sammuu . . .

  Tullaan "ulkomaille" minne Mia Maria Johannan piti jäädä, tämä tekee glamourisen täyskäännöksen nähdessään tullin vahvennetun partion . . . Lie mukana olisi ollut vielä "jotain" liikaa, mitä ei pystyisi glamourisesti selittämään . . .

  Ja ei kun takaisin  . . . Suomalaisten veronmaksajien kuisaksi . . . Paluumatkalla tuli vedettyä ylimääräiset tavarat, että ei Suomen päässä olisi ollut ongelmia . . . Ja mikäs siinä, sekaisin oltiin sitten paluumatkakin glamourisesti, mitä nyt uusia kuvioita / muuveja Mia Mari Johanna harjoitteli hyttikäytävälläkin.

  Vielä on kuulemma niin sekaisin, että sika ei ole alkanut etsimään sitä toista sikaa, minikokoista.