maanantai 16. joulukuuta 2013

Viikonlopun saldoa.

  Talkkari on ulkoillut jonkinmoisessa lumisateessa, yksi puatti vetäisi karille ja Mia Mari Johanna on taas kännissä aiheuttanut yhtä sun toista ja glamourinen minipossu oli myös lennellyt jonkun toimesta. Oli kuulemma saanut turpaansa ja saanut mustelmia, kummalliseen paikkaan, reisien sisäsyrjään. Ensinmäisessä kuvassa on vertailun vuoksi samat "jäljet" kuin toisessa: http://aijaa.com/2LndSH   ja toinen laalaa- pahoinpitelyn tuloksia: http://aijaa.com/7CG8VL
  No onhan se "mustelma" laajentunut . . . mutta monasti raskaasti ylipainoisilla tulee tuon kaltaisia jälkiä . . . vaikka onkin M- kokoa. Kavitaatio- hoidot ovat auttaneet, mutta käänteisessä järjjestyksessä. Talkkari ei ole pitkään aikaan nähnyt nois tukevia reisiä ja wc kutsui taas Talkkaria, tällä kertaa tuli molemmista päistä yhtäaikaa.

  Huomenna saa Espoo tutustua glamouriseen julkisuuteen, mutta missä lukiossa se kas on suuri salaisuus. Kerrankin olisi erittäin monilla asiasta kiinnostuneella, mukaan lukien oli tervehtyneelle talkkarien salaseuran salaisella agentille töitä.