torstai 19. joulukuuta 2013

Spekulointia 1.x

  Lehdistössä ja keskustelupalstoilla spekuloidaan, milloin ja mihin Julia on kuollut. Lie aikansa menee, kun lopullinen totuus selviää. Talkkarilla on omat aavistuksensa, mutta niistä joskus myöhemmin.

  Samaa verta näyttää ihan aikuisen oikeasti nuorin siskoista olevan. Facebookissa kuuluttaa ja kailottaa isosiskon, tuon todella ison Mia Mari Johannan eläintarhalle hoitajia. On lienee oppinut iso (siis painonsa puolestakin)- siskonsa tavoille ruinata apuja hyväsydämmisiltä ihmisiltä . . . Vai onko glamoirisesti taas rahat loppu. Kukaan ei vaan ole nähnyt sitä sikaa, siis sitä pienempää . . . ja missä on Julian, huijauksella hankittu Bonzo ? ?

  Taitavasti on Mia Mari Johanna "hoitanut" homman. Kun äiti lähtee, niin pannaan isän pää sekaisin ja sairaalaan ja savustetaan Kooman ainoa tuki ja turva ulos Jollashovista . . .

  Ja kun rakas pikkusisko kouli, niin yksi hyväkäs kärräsi Mia Mari Johannan hakemaan "nappeja" mutta PROSENTTEJA oli alkoholista liikaa veressä, kas tuossa jälleen oiva esimerkki  . . . jonkinmoisesta sekopäisyydestä, vaikka Talkkari ei ole terveydenhuollon ammattilainen.

  Jonkinmoista "suruaikaa" täytynee pitää, kun vielä joulu ja uusivuosi pakkaa päälle, mutta jonkin ajan kuluttua, ihan huvin vuoksi tulee Talkkarilta jokunen juttu, missä on koottu mm. kuuluisat lausahdukset. Mutta jäämme mielenkiinnolla odottamaan Julian ( R.I.P.) hautajaishässäkkää, sillä Talkkarilla on semmoin kutka, että Mia Mari Johanna ei jätä tätä rahastamiskeinoa käyttämättä, ei sen puoleen Jasminekaan . . .