lauantai 21. joulukuuta 2013

Iltapäivän piristyksiä ???

  Pakko mikä pakko on jälleen tehdä se, huutonauru- räjähdys . . . kun on lueskellut glamourisesta hautajaissuunnitteluista ja kaikesta muusta sen ympärillä . . .

  Parhaana jälleen on Mia Mari Johannan "siirtyminen" reisuun Jarna Leskelän kanssa etelän ? ? suuntaan taas . . . tuon vaarallisten naisten, jotka eivät kaihda väkivaltaakaan "MC" kerhon perustajiin kuuluvan kanssa. >> Woman`s MC (ilman moottoripyöriä edelleen, lie varastettu jopo ainoa kaksipyöräinen) ja myös "harrastaa" aktiivisesti "nappikauppaa" internetissä ja useammalla eri saitilla. Ja vielä keskusta- puolueen jonkinmoinen agitaattori tsm.

  Seuraavaksi varmaan kuullaan glamourisesti haudan takaa Julian mietelmiä (ja on jo kuultukkin) elämästä sun muusta . . . Herramanjeesus, toteaa Talkkari. Ei sitten iso (painonsakin puolesta) sisko ottanut onkeensa, mitä "hieman hitaalla käynyt" siskonsa on julkituonut ISOLLEsiskolleen, M- kokoa, kun kuulemma on . . .

  Talkkari kyllä ihmettelee tätä riepottelua ja repostelua, mutta jostain on glamourististen luusereidenkin saatava rahaa yhdistetyyn jurri- pillerikoomaan, sekä pönkittää glamourista habitustaan ja täydellisyydestään . . . kun surraan yhden kupattavan kuolemaa . . .