lauantai 28. joulukuuta 2013

Uutisia, jos jonkinlaisia . . .

  Alkaa olemaan se aika vuodesta, että on aika katsastaa kohta meneen vuoden uutisia, tavalla tai toisella. Talkarissa on ollut vähän kriitikon vikaa aina, mutta varmaan ikä alkaa tehdä tehtävänsä. Eli tässä vain muutama otos uutisista mahdollisimman alkuperäisenä ja jokunen kommentti, päälle. . .

- http://www.hymy.fi/uutiset/susanna-indren-hymyn-alastonkuviin-olen-riippumaton-nainen-kuten-myos-rintani
Talkkarin puolueeton kommentti: Jos nainen on synnyttänyt sen "hieman alle" 10 lasta, niin todellakin kannatti laittaa "kannut kuntoon" A) jos se mieltä ylentää ja B) on saanut pakit Harkimolta . . .tosin sen alapään "retusointiakin" kannattaa harkita . . .vanha kun on joskus "väljä" . . . Talkkari siis tarkoittaa konetta, konetta jolla on paljon "ajettu" . . .  ( väljä mikä väljä)

- http://www.iltalehti.fi/viihde/2013122817877188_vi.shtml
Talkkarin puolueeton komentti: Olihan tämä se sama blondi, mikä riippui aikonaan Tavastia klubin ala- baarissa, itse taitelijan kainalossa / munissa kiinni koko illan ja kieli korvassa ??? Täytyy sanoa, aika paljon "taitelijalla" on "tykki" hajottanut kliimaksin hetkellä, vai on sittenkin basisti käynyt asialla ??? (nenä on aito)

- Seuraava ei tarvinne erillistä linkkiä: Itse "iso"polliisipiällkkö T/ Paatero . . .
Talkkarin puolueeton kommentti: Oikeaa poliisia leikkivä entisen pressan hännystelijä ja lellikki . .  EI OLE käynyt aitoa ja oikeaa poliisikoulua. Ei sen puoleen, ei siellä omat asekouluttajatkaan pysty turvallisuudessa siviiliharaastajien tasolle . . .
Tuo golffari 8pari yinopeussakkoa) tullaan ikuisesti muistamaan Suomen poliisilaitosjärjestelämän systemaattisena rapauttajana. Sitäkin täytyy ihmetellä, miksi on täytynyt perustaa erillinen poliisihallinto "valvomaan" poliisia, kun perustuslaillinen tehtävä on sisäasianministeriön poliisiosastolla ja viimekädessä tällä hetkellä kädettömällä  Päivi  "hallelujaah" Räsäsellä . . . Tutkimattomia on Jumalan tiet . . . (on ne)

-  http://www.hymy.fi/uutiset/julia-tukiaisen-viimeinen-haastattelu-poseerasi-hautausmaan-edessa-en-pelkaa-kuolemaa
Talkkarin puolueeton kommentti: No, tämähän on ollut koko kansan tiedossa jo ennen tätäkin noin vuoden vanhaa haastattelua . . . Täytyyhän sitä kylmenevästä "kropasta" imeä viimeisetkin mehut . . . Lienee siinä kumminkin vetää siskokset pidemmän korren, jotka melkeimpä "tanssivat haudalla" ripaskaa nytkin . . .jos pystyisivät . . . (sehän vielä nähdään)