keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Pelkotiloja . . . ????

  Talkkari on tässä taasen käynyt, vinkin perusteella internetin ihmeellisessä maailmassa tämä uutinen on kuulemma aiheuttanut kuohuntaa, sekä erään jotavan ylikansallisen palvelutarjoajan ennakkosensuuria:

 http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013121117823782_uu.shtml


  Katsomatta, mahdollisesti nyt toimimatonta / kadonnutta linkkiä, niin lyhyen ytimekäästi siinä yksi  perussuomalaisten kansanedustaja jätti keskiviikkona kirjallisen kysymyksen, jossa ehdotetaan eri etnisiin ryhmiin kuuluvien ihmisten määrän keräämistä väestönlaskennan avulla.

  Ja tässä muutama "ihan pieni" esimerkki, suuresta maailmasta, miten ihmisiä "kategorisoidaan   . . .
http://www.fbi.gov/  ööö, jonkin verran . . . mm. etnisensä taustansa mukaan, valokuvien kera. Toki ao. sivustolla on ne suurimmaksi luokitellut rikoksista epäillyt . . . ja etsityt . . .

  Jos tietyllä aluella tapahtuu ja on tapahtunut yli 1 kpl. raiskauksia tai sen yrityksiä, niin onko se tässä pienessä maassa "niin" isomman jutun arvoinen asia, vai pitäisikö siihen täällä viranomaisten tarttua tomerammin . . . kuvien ja tiedettyjen faktojen esiintuomisella. . .  Vai pitääkö olla "korrekti" ja "ymmärtäväinen" mahdollisesti eri kulttureista tulleita  . . . maata rikastuttavia immeisiä . . .


  Talkkari kehoittaa vakavasti lukemaan saatesanat blogin alussa, että ettei: itse tutkinnan pyytäjä / rikosilmoituksen tekijä, tutkiva taho (poliisi) tai mahdollisesti syyttäjä, saatika itse tuomari  . . . joudu itse tutkivaksi tämän kirjoituksen tulkinnastaan, kas kun se on vain monitahoinen kannanotto moneen asiaan . . .