torstai 12. joulukuuta 2013

Glamourinen joulu- show . . .

  Näin kun ollaan lähellä joulua, niin Talkkarin muistin (hataran) mukaan Mia Mari Johanna on teemaan sopivati glamourisen orjentoitunut. Kas kun talkkarien salaseuran salainen (ylennetty) agentti otti loparit . . . ei kestä kuulemma sisäkalut ( Talkkarin olettema: alkoholi) ja näköhäiriöitäkin on tullut ja unohtamatta, jotain  epämääräistä ihottumaa . . . (eronnut / erotettu)

  Siis näin joulun alla, joulupukin joulumuori tavallaan "antaa tilaa" joulupukin tuluskukkoon, sekä tyhjentää "pussit. Talkkari ymmärtää asian niin, että muori vie turhat "roippeet" kaatopaikalle tai laskee / kakoo  viemäriin. Ja itse glamourinen SUURUUS lie vetää onma teemaan sopivaa "huojuntaa" niin, kun sisko/rakas/paras/huijattava/prostitutioon ohjattu ei ole paikalla, niin kätevästi huojuvahomo ompelee kahdesta asusta, yhden lainapeitteen kokoisen jouluisen asun Mia Mari Johannalle.

  Mutta, jännäkakkaa pukkaa yhdellä jos toisellakin . . . JOS todellakin Mia Mari Johanna ahtautuu puhujapöntöön jossain  . . . siis ensi viikolla, kuulemma saadaan kuulla jonkinmoinen "esitys" koskien mediaa ja sen haittavaikutuksia ja negatiivista puolta.
  Talkarin täytyy myöntää, että itse glamourinen suuruus (painonsa puolesta vaan) on tosiaankin paneutunut tähän "luentoon" todellisella tarmolla, mukaan vieden siskonsa ja muutamaan muun julkisuudessa halavajavan alkoholisti- narkkarin alun . . . tai pidemmälle ehtineen "sepän".

  Talkkari kumminkin passaa tämän "keissin" ihan vapaaehtoisesti ja lääkärin määräyksestä . . . näet ei tuo "pakki" kestä ihan mitä tahansa ja joulukin on tulossa . . .