perjantai 27. joulukuuta 2013

Glamourisia ennustuksia

  Se on sittenkin totta, että maailmanloppu on tulossa . . . Mia Mari Johanna on näet glamourisesti tällaisen näyn nähnyt. Tai sitten noitatohtorien tapaan ravistellut eri värisiä pillereitä turpeissa kätösissään ja roiskaissut ne lattialle ja alkanut ennustamaan.
 Otteita ennustuksesta, raskaita sellaisia suoraan tollukan "tanssi"sivuilta: 
 Loppuvaiheessa ihmisen on pakko ottaa mikrosiru, joka käsittääkseni tulee ottaa otsaan tai käsivarteen. Se tulee olemaan pedon merkki 666. Sitä ei saa ottaa, vaikka kuolisi nälkään. Ilman sitä merkkiä ei voi ostaa eikä myydä.
Vasta ylöstempauksien jälkeen maailmaan astuu viimeinen ja pahin Antikristus . . .
Blogien mukaan tämä maapallo tuhotaan täysin. Tiedemiesten mukaan on olemassa tuhansittain eri aurinkokuntia joista emme tiedä mitään. 

  
 Taitaa ensinnäkin Talkkari lähteä vaihtamaan kalsarit, kun kirjoitusta lukiessa tuli huutonauru ja vähän lurahti housuun ja sitten lähteä ostamaan folio- paperia, että saa taiteltua hatun itselleen.

  Aikuisen oikeasti maailmanloppua on yksi sun toinen taivaanluotsi ennustanut aikojen saatossa, mutta Mia Mari Johanna:n ennustus vie kaikesta voiton. M1- lähete olisi nyt tosiaan paikallaan . . .


Päivitys 27.12.2013 k:lo: 14:39. 39. Talkkaria jäi vaivaamaan Mia Mari Johannan glamourinen toteamus:  Blogien mukaan tämä maapallo tuhotaan täysin.
Talkkari tarkisti kaikki kirjoitukset, niin julkaistut kuin julkaisemattomat. Blogissa ei löytynyt viittauksia maapallon tuhoamiseen.
Jk. Pitänee tästä lähteä ottamaan kunnon känni, että saisi aikaiseksi maailmanlopun- krapulan. Sentään esimakua tulevasta, vaikka ei tulisikaan.