maanantai 30. syyskuuta 2013

Kohti tuntemattomuutta . . .

  Alkaa näköjään olemaan Mia Mari Johanna viimeiset glamouriset hetket olla julkisuudessa . . . Ja positiivistahan ei lienee ole koskaan kyseistä "räyskästä" ole kuultu. Rakas-paras pikkusisko Julia "the Kooma" on jo aikaa sitten ulkona ylipäätänsä julkisuudestakin, mitä nyt on riekkunut siskonsa siivellä, enemmän jurrissä kuin selvinpäin . . .
 
  Viimeisin keikka lie missä oli . . . ei juuri mediakohua aiheuttanut, mitä nyt muutamalla paikallisella meni keskikalja- ripulipaskat housuihin . . . ihan jännityksestä, että vilahtaako "onni" ja "toivo"  tai muuta paljasta pinta . . . Ja sitähän riittää Mia Mari Johannassa . . .
   Talkkari älysi, miksi nämä pitsapaikat yms. "kansanravintolat" kerta toisensa jälkeen ottavat Mia Mari Johannan esiintymään . . . Kyseessä on se, että painoon / pinta- ala on suhteututtuna hintaan, niin halvemmaksi tulee Mia Mari Johanna, kuin joku entinen BB- mimmi . . . jotka ovat huomattavan paljon timmimässä kunnossa: lue laihempia.  (Talkkari palaa aiheeseen myöhemmin)

  Mutta yhtäkaikki, valtakunnassa kaikki hyvin, Mia Mari Johanna on taas tavannut uuden mielikuvitus- johtaja- deitin ja Katainen haistakoon paskat  ! ! !