perjantai 29. maaliskuuta 2013

Haasteita . . .

  Pitkäperjantai on ollut näin alkuun Talkkarilla: kin ollut vähän pitkäpiimäistä. Joten ajankuluksi piti sitten lukaista vähän uutisia, viihdetaivaalta.
 Tauno "taukkuTauski" Peltonen on ottanu herneet nenääsä putous- ohjelman vitseistä ja uhkaa oikeustoimilla . . . Siis vain uhkaa, sillä palstamillimetrejähän siitä saa ja ei jää unholaan täysin. Ja rahaahan pitää saada, että Turkissa saa hommattua uuden redirenssin, edellisestän lensi pihalle, kun ei pystynyt maksamaan loppuja.

  Glamouriset Tukiaiset taitavat olla paniikissa tulevasta "paljastus"kirjasta . . . Mutta toisaalta mitä uutta joku kirjoittaja voi tuoda enään esille ? ? ?
  Juulia "Kooma" sairastaa 1- luokan diabetestä ja on ihmeparantumisen kautta selvinnyt noin 70%  keuhkoveritulpasta. Pillereiden ja viinan kanssa sekoilut ovat kaiken kansan tiedossa, unohtamatta väkivaltaista käytöstä.
  Ja itse Tuhti, tuo glamourisen Hello Kitty- nauhatanssin keksijä, vasta herjaa sekä panettelee minkä kerkeää . . . Tonni- Keijun rikosrekisteri, sekä tuomiotta jääneet tekemiset . . . kyllä kansa tietää . . . prostutioita, lie parittamista, pillereiden kanssa pelaamista, viinan kanssa läträämistä, rattijuopusta ja lienee vähäisempänä rikkeenä on julki- kuseskelu Tampereen juna- asemalla . . . Mutta jollain tapaa rakkaus tavallaan kukoistaa; Homoseksuaalikampaajastylisti- poikaystävän kanssa, lienee ne kihlat on näin pääsiäisenä virallistettu kunnolla, kas kun pääsisäismunista löytyy glamourisen ihania sormuksia, suoraan Miamista . . . .

 Jos Tuhti- Tukiainen jonkun muun saa yöksi huijattua viereen, niin aamusella mies varmaan silmät avattuaan alkaa laulamaan kovaan ääneen tätä, itku kurkussa:
http://www.youtube.com/watch?v=AGluazDO0PA