tiistai 26. maaliskuuta 2013

Koiruuksia . . .

  Talkkari muistaa Heikki Kinnusen virittyneissä verkkareissa, lippa lakki päässä ja viinapullo takataskussa kysyvän; Onks Viljoo näkyny ? ?  Mutta koskaan Viljoa ei kyllä näkynyt . . .

  Glamourinen suuruus ( painonsa puolesta) on kuulemma lähtenyt Lapiin, Leville viettämään jonkinmoista yhdistettyä loma- ja rahanhankkimis- reissua. Ei kuulemma väki jänis- asuissaan paljon aristelleet tai laittaneet päätä puskaan, kun tölliinsä pyysivät Tuhdin käymään . . .  Se miksi Talkkari aloitti kysymyksellä; Onks Viljoo näkyny on tavallaan perusteltua, sillä eipä ole ao. nimistä koiraa näkynyt tai siitä kuultu pitkään aikaan . . .  Mutta, chihuahua Esmeralda senkun paistattaa parrasvaloissa, oikein on pinkin värinen kantolaukku kuulemma hommattuna, mutta miten ja kenen rahoilla . . . No, sponsoroituna tietty . . . .
 Talkkari yritti urhean nopsasti vilkaista Tuhdimman  Tukiaisen 7:ssä taivaassa olevaa blogia, mutta aina silmissä sumeni ja alkoi helvetisti huimata. . . . vaikka melkoisen raaka mies Talkkari onkin.
 Mutta ei mitiähetäjä, sillä Talkkarin yksi kaveri on teurastaja joka lie nähnyt yhtä sun toista, piti hoitaa homma . . . on muuten sitten lomalla mielenjärkytyksen takia 3 kuukautta, näin ensialkuun . . .

  Itseasiassa, mukaanlukien Talkkari ihmettelee paria asiaa. Ensinnäkin miten johonkin vuokramökkiin voi viedä koiran, sillä pikainen soittokierros; Ei lemmikkieläimiä mökkeihin ja toiseksi, missä on Viljo- koira ? ? ? Hamassa menneisyydessähän Viljolle kävi kuulemma vähän kehnosti . . . putosi  "jostain korkealta ja kuulemma murti jalkansa. Yokchirenterieri ei kyllä ihan metrinkään loikasta ole millänsäkään . . . joten todennäköisempää on jokun "muu" tapahtuma . . . Ja Viljoa ei enään taida olla . . .

 Eli ensikuun ennen puoltaväliä Talkkari ajatteli järjestää kynttiläkulkueen Jollashovin ohi . . . Katsotaan saadaanko riittävän hienoja autoja mukaan . . . vähän niin kuin Miamin rantabulevardilla lipuvien Bentley, RR, Maserati, Ferrarien tyyliin. Samallahan saavat Tukiaisten siskokset vähän lievitystä siihen Miamiin muuton tuomaan tuskaan . . . .