maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pistoksia . . .

  Talkkari on jäänyt vaivaamaan näiden Tukiaisten sekä homoseksuaalistylisti- kihlatun "pusuhuulet" . . . Kerta näin kovasti niitä hehkuttavat, niin kunnollisen tutkivan journalismin tapaan Talkkari otti vähän asioista selvää . . . ihan yleisellä tasolla.

  Ensinnäkin tämä "sairaanhoitaja" Susanna Gärdstöm ei löydy pikahaulla Valviran Terhikki- palvelusta, siis tarkalleen ottaen; Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tietopalvelusta. Toiseksi jos tutkimukset pitävät paikkansa "sairaanhoitaja" on 2004 tangoprinsessa, 2005 esiintynyt HYMY:n sivuilla ns. rohkeissa kuvissa (on tos9aan mistä ottaa) ja 2012 Poli- kalenterissa, siis Marian sairaalan polin tyttöjen vähäpukeisessa versiossa.
  Ettei ihan metsään mennä, niin on kuulemma tällä Susannalla ollut muitakin julkkistuttuja . . .  Susan Ruusunen tuo pääministerin morsian esimerkiksi . . .

  Ja kun summataan tämän Susanna Gärrdstömin ja Tuhdimman Tukiaisen järjenjuoksua, niin lienee Tuhti on ottanut esikuvakseen glamouriseen tapaansa . . . Rohkeat kuvat, sekoilut  . . . laulajan ura lisättynä ikimuistoisella Hello- Kitty nauhatanssilla ja karkkirintaliiveillä sekä elopainolla. Aika lähelä liippaa myös Tuhdin Tukiaisen tuntemus lääketieteestä . . . . kyllä sekakäyttäjä voiton vie . . .

  Jos asiat ovat näin, niin eipä taida juuri kukaan ihmetellä enään, jos joku on ihmetellytkään . . .

Ps. Tuhdille ei ole löytynyt sopivaa luutaa vielä, lentämistä varten pääsiäisenä . . . Joten Suomen Ilmavoimat kiittävät . . . Ei ufo- havaitoja tänäkään pääsiäisenä.