tiistai 19. maaliskuuta 2013

Joko nyt ? Vai ei ihan vielä . . .

  Jaahas, taas on Tukiaisten siskoksista toinen, se hoikempi tavallaan tempaissut. Ent. Esson baarin tietotoimiston mukaan Julialla, lempinimeltään KOOMA, on joutunut taas lanssilla sairaalaan. Tällä kertaa ei kyseessä ole diabeteksen hoitamattomuus, vaan keuhkoveritulppa.
  Itse suuruus, siis se tuhdimpi / isompi / katukusija hölisee, että viimekertaisen sairaalakäynnin syy olisi ollut " unohdus " insuliinin ottamisessa. Vaikka Talkkari ei ole edes valelääkäri tai poppamies, niin Tuhti höpöttää suuta suuremmalla, vaikka on kertomansa mukaan 4 L:n ylioppilas . . . Kyllä ne syyt ovat vähän muuta luokkaa Julialla . . .

  Ihme ja kumma, ettei Ryhävälas tällä kertaa nousujurrissa oivaltanut käyttää Force majeure- lauseketta, kun taksissa kuuli siskonsa joutuneen sairaalaan . . . Lienee tuleva glamourinen takahuoneen shampanja  << lue halpa kuohari,  oli vetänyt sittenkin pidemmän korren.
  Toki kun verottajakin on karhumassa jälkiveroja, niin pakko lie oli keikka hoitaa pois . . . Mitä kavereilta Talkkari on kuullut, niin taatusti keikkakalenterissa olisi ollut tilaa, mutta pienen pienen aatoksena . . . sitä toista keikkakalenteria ei näytetä julkisesti . . . sylitanssia ja sen semmoista . . . Ja ihan tosiasioihin pitäytyen Talkkari on tuonut aikoinaan julki Tuhdin aikaisemman ammatin . . . Lihatiski salaattipedillä . . . googlettamalla se löytyy arkiston kätköistä.

  Valitettavsti yhteiskuntamme ei voi ottaa pakkohoitoon sekakäyttäjiä, kuten itsekin ovat sen myöntäneet, Tuhti ja Kooma. No monet naurut ja myötähäpeät olisi kyllä jäänyt kokematta. Mitä nopeaamin Julia ottaa etäisyyttä todella ISOON siskoonsa, niin sen parempi . . . mutta lienee ei ole viimeinen kerta  . . . vielä.