torstai 14. maaliskuuta 2013

Lipsaus ja vastuu . . . poliittisesti . . .

  Kun paskakasaa tonkii kunnolla, niin hajuhan vaan pahenee . . . On nimittäin taas kehitysministeri Heidi Hautala ( vih.) lipsahtanut laittomuuksiin. Nyt jos milloin on polliisipiällikö (T) Paaterolla tuolla Haloskan lellikillä oiva tilaisuus kohottaa profiiliaan ja varmistaa jatkopestinsä. Talkkarin mielestä Jäätteenmäen lausahdus, kun oli viittä vaille entinen pääministeri: Puhun niin totta, kuin osaan  . . . ei päde. Kerran "haksahduksen" melkein ymmärtää, mutta toinen kerta on jo suunnitelmallista toimintaa . . . Siis normi- ihmisen mielestä ei kahta ilman kolmatta. Talkkari kun on nyt lomalla, niin odottakoon sen kolmannen lainvastaisen toiminnan kaivaminen . . .

 Ja vielä kaiken kruununa on se, että H. Hautala on lienee hallituksen harmaan talouden kitkemistä kehittävässä työryhmässä. Se siitää vihreiden puhtoisuudesta . . . Koijäärven tapaanko Hautala vastustaa laillisen yhteikunnan valtarakenteita ? ? ? ? Sieltähän näiden viherpipertäjien alkujuuret ovat kotoisin.

Heidi Hautala synt: 14.11. 1955 Oulusta, olisiko aika ottaa oikea eurooppalais- demokraattisen yhteiskunnan poliittinen vastuu ? ? ? Ota ja eroa kaikista luottamustoimistasi, joihin sinä olet vilpillisin keinoin päässyt ja näin olet valehdellut sinua äänestäneitä ihmisiä päin naamaa.