sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Mökillä vol. 1.

  Talkkari ja tämä kaunis, ihana ja helvetin mukava muija ovat sitten päässeet mökille, mutta . . .  Ensin tuo akkaperkele otti ja takavarikoi Talkkarin " urheilujuomat" kun kuulemma sisälsivät alkoholia . . . On siinä mittarissa vikaa ja muijan suu on tuohesta. Mutta ei mitiä hätejä tässä, ei kollaamisestaan huolimatta löytänyt muutamaa kätköä . . . ja Talkkarin ihan varmuuden vuoksi ei kerro missä ne ovat tai siis tämän saamasta olympia- mitallia Sohtsissa, mäkihypystä . Mutta tuo naaraani edelleen yrittää estää Talkkarin harjoitukset, mentaalisetkin . . . Nimittäin otti ja teki Talkkarin mäkisuksista hellapuita. No, kyllähän se lämmittää . . mökissä ja saunassa . . .  tavallaan, siellähän ne paloivat.
  Talkkarilla taisi tulla urheilujuomia lotratessa pieni mittavirhe, sillä kun Talkkarin näki hirven tässä mökin kulmilla, niin muija kysyi: Että  yhdelläkö vai kahdella jalalla se kulki . . . Pakko se on varmaan vajentaa salavarastoa, salaisesti . . .
  Kerta on melkein tuhottu haave mitallista olymmpialaisista, niin Talkkari alkaa masinoimaan uutta lajia  . . . joku parkcour tai jotain sinnepäin sen nimi on. Siinä näet pompitaan seiniä pitkin ja yli . . . Sillä kun Talkkari on tiiraillut ympäristöä, niin aika lähellä on: mökki, grillikatos ja palju . . . Jos vaikka alkaisi tässä ennakkoharjoittelun yön pimentyessä . . . kun tuota liito- ominaisuuksia löytyy . . . Oppia on näet otettu liito- orvasta . . . Talkkarin on näet todella katsonut videoita . . . ja hidastetusti. Ja mitä muuta luonnonlahjakkuus muuta tarvitsee . . .